Acasa Actualitate-InternaSocial Afacerea „Rosia Montana” aproape de dizolvare

Afacerea „Rosia Montana” aproape de dizolvare

scris de Ziua Veche
2 afisari

Ziarul Bursa anunta, in editia de joi, ca afacerea „Rosia Montana” este in pragul dizovarii judiciare. „Controversata capitalizare a companiei Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) de la sfarsitul anului trecut, prin care ponderea statului in afacere risca sa fie redusa de la 19%, la doar 0,6%, nu a primit aprobarea Oficiului registrului Comertului Alba pentru a fi inregistrata oficial, ceea ce deschide, in mod real, posibilitatea intrarii companiei in dizolvare judiciara”, arata sursa citata.
 „Reprezentantii RMGC nu au facut recurs, in termenul legal, la decizia Oficiului. Majorarea de capital avea drept scop tocmai salvarea companiei RMGC de la dizolvare, din cauza situatie patrimoniale”, se mai precizeaza in articolul din Bursa. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a anuntat acum cateva saptamani ca guvernul Boc este favorabil declansarii proiectului „Rosia Montana”. Care sunt opiniile voastre?

 

0 comentariu

Paddy 09-07-2010 - 20:20

Nu va fi recesiune ci doar o…depresiune. A treia si probabil cea mai eruptiva din istoria capitalismului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult