Acasa Actualitate-InternaSocial Ai erecţie, ai satisfacţie!

Ai erecţie, ai satisfacţie!

scris de Ziua Veche
3 afisari

Conform unui studiu realizat recent de Pfizer în 9 ţări din Europa Centrala şi de Est, pe un eşantion reprezentativ de 3780 de persoane, bărbaţi şi femei, arată că satisfacţia sexuală se traduce prin efecte imediate precum: o viaţă sexuală mai bună, relaţionare de mai bună calitate, precum şi o atitudine pozitivă asupra vieţii.


Rezultatele cercetării arată că 58% dintre bărbaţii şi 64% dintre femeile incluse în eşantionul reprezentativ nu sunt foarte satisfacuţi de viaţa lor sexuală. Studiul evidenţiază faptul că, o viaţă sexuală bună se traduce printr-o mai bună percepţie asupra vieţii. Mai mult, o fermitate îmbunătăţită a erecţiei determină, în mod direct, creşterea satisfacţiei din punctul de vedere al performanţelor sexuale.

În studiul “SĂNĂTATEA SEXUALĂ ŞI STAREA DE BINE” (The Sexual Health and Overall Wellness) s-a observat că bărbaţii cu o erecţie “sub-optimală” (gradul 3 pe Scala Fermităţii Erecţiei, reprezentând erecţiile suficient de ferme pentru realizarea penetrării, dar nu complet ferme) sunt mai puţin satisfăcuţi de viaţa lor sexuală şi de alte aspecte care ţin de experienţele lor sexuale. De asemenea, atitudinea lor faţă de viaţă este mai puţin pozitivă, comparativ cu modul în care privesc viaţa bărbaţii care au fermitate optimală a erecţiei (gradul 4 pe Scala Fermităţii Erecţiei, reprezentând fermitatea maximă a erecţiei).

Cercetarea a urmărit obţinerea de informaţii cu privire la atitudinea faţă de sănătatea sexuală în cele 9 ţări incluse în eşantion şi creşterea gradului de înţelegere asupra importanţei sănătăţii sexuale pentru calitatea vieţii în general. Studiul SHOW a fost realizat în perioada iunie-august 2010.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult