Acasa Actualitate-InternaSocial Ajungem mai repede la mare! Autostrada Cernavodă-Constanţa, gata în vară

Ajungem mai repede la mare! Autostrada Cernavodă-Constanţa, gata în vară

scris de B.C.R
4 afisari

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Liviu Costache, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că se va circula pe autostrada Cernavodă-Constanţa în vara acestui an, dar aceasta nu va fi complet finalizată până la debutul sezonului estival, informează Mediafax.

autostrada soarelui„A se termina o autostradă este un lucru, a se pune în circulaţie este o diferenţă. A termina înseamnă să aibă absolut tot: parapeţi, portale, şanţuri, conexiuni cu drumuri laterale, semnalizare digitală, benzinării, parcări. Punerea în circulaţie înseamnă să-l dau în circulaţie maşinilor cu anumite restricţii, să zicem. Angajamentul nostru este să se circule spre Constanţa pe autostradă în vara lui 2011, inclusiv varianta de ocolire a municipiului Constanţa. Autostrada se va finaliza când ne-am luat angajamentul. La ora asta se fac toate cele necesare să ne încadrăm”, a afirmat, joi, Liviu Costache.

El a mai precizat că cele mai avansate tronsoane ale acestei autostrăzi sunt MedgidiaConstanţa şi varianta de ocolire a municipiului Constanţa.

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a afirmat, în cadrul conferinţei de presă, că mai sunt câteva probleme cu unele parcele de pe traseul autostrăzii, care nu au fost încă expropriate, dar susţine că lucrurile se vor rezolva în următoarele săptămâni.

1 comentariu

codin 28-01-2011 - 11:37

O minciuna. La cernavoda sunt necesare trei poduri.NICI NU SAU APUCAT DE ELE.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult