Acasa Actualitate-InternaSocial Ajutati Oamenii Deltei !

Ajutati Oamenii Deltei !

scris de Ziua Veche
43 Afisari

Trimiteti un sms la numarul 879 si veti trimite de fapt 2 euro, oamenilor Deltei! Nu trebuie sa scrieti nici un text, doar sa va ginditi, cind apasati tastele telefonului la cei pe care ii puteti ajuta in acest fel.


Si sa fiti siguri ca fiecare banut va ajunge acolo unde trebuie, adica la cei care, lipsiti de speranta, s-au resemnat sa traiasca inconjurati de ape, de nisipuri si de saracie!

Fiecare sms conteaza, pentru ca fiecare banut conteaza, atunci cind nu il ai, atunci cind nu ai o piine pe masa, cind iti trimiti copiii desculti la scoala, cind nu ai de nici unele si cind nu vezi de unde ai putea sa primesti ajutor. Anul trecut, Televiziunea Romana impreuna cu Asociatia Casiana au strins intr-un spectacol cu teledon – organizat impecabil de Elena Dinu, producatoarea si organizatoarea intregii campanii – 35.000 de euro cu care au fost renovate si dotate, scoala de la Letea si dispensarul de la Maliuc.

Noi ne-am bucurat ca am putut sa facem acest lucru, iar oamenii de acolo s-au bucurat ca au dispensar si scoala moderne.Asa ca in acest an o luam de la capat cu ajutorul dumneavoastra si banii donati vor merge in alte sate, fara retea de apa potabila si canalizare, fara drumuri : Maliuc, Caraorman, Mila 23, Letea, Periprava, Ceatalchioi si Pardina.

Pe 30 mai TVR organizeaza un nou teledon, dar si pina atunci puteti dona 2 euro printr-un sms. Joi 20 mai, vom expune la Muzeul Sutu din centrul Bucurestiului, cele mai frumoase fotografii pe care le-am facut oamenilor Deltei si locurilor salbatice de acolo.

Si in fiecare zi, pe TVR 1, puteti sa urmariti cite un reportaj realizat in satele prin care am trecut. Nu noi ar trebui sa facem lucrul asta. Si nici dumneavoastra ! Totusi cineva trebuie sa o faca !Aceasta e privilegiul nostru comun : acela de a putea oferi din cit avem, cite putin, putin de tot, si celor carora au nevoie mai mult decit noi, sau poate ca si noi, de o mina intinsa!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult