Acasa Actualitate-InternaSocial Ajutor umanitar pentru sinistrații din Turcia

Ajutor umanitar pentru sinistrații din Turcia

scris de Bogdan Crețu Roman
333 Afisari

Fundația Dan Cristian Popescu continuă să acorde sprijin persoanelor rămase fără locuințe în urma puternicelor cutremure care au afectat Republica Turcia.

Deși cutremurul din Turcia și Siria nu mai reprezintă un subiect de prime-time, rănile adânci ale acestei tragedii încă sângerează. Nu putem uita suferința prin care trec în continuare oamenii care locuiesc în zonele cele mai afectate. Pe lângă pierderile dureroase de vieți, traiul de zi cu zi a devenit teribil de greu în lipsa unor condiții elementare de existență.

Tocmai din acest motiv, nu puteam sta cu mâinile în sân și, alături de oameni inimoși, ne-am gândit cum putem ajuta aceste persoane puse la grea încercare”, a declarat președinta Fundației Dan Cristian Popescu.

După consultări cu Ambasada Republicii Turciei în România, am decis să dăm curs cererii locuitorilor din Gaziantep și să le trimitem 10 toalete ecologice.  Pe această cale, mulțumim firmei Comex Rom și doamnei Viorica Popovici, Ambasadei Republicii Turciei în România și Excelenței Sale, Özgür Kıvanç Altan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turcia în România, pentru că, datorită lor, ne-am putut duce la bun sfârșit planul.

Sunt mândră de munca depusă de echipa mea din cadrul Fundației Dan Cristian Popescu, pentru că împreună încercăm pe cât putem să arătăm sprijin constant persoanelor rămase fără locuințe. Nu ne vom opri aici, pentru că dorința de a face bine nu are limite, iar oamenii buni trebuie să se adune laolaltă când vine vorba de asemenea cauze, pentru a face bine”, a mai declarat președinta Fundației Dan Cristian Popescu.

 

 

1 comentariu

neacsum 19-03-2023 - 08:22

Sunt wc uri turcesti?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS