Acasa rss 1asig Ajutorul financiar pentru persoanele cu dizabilitǎți ar putea crește

Ajutorul financiar pentru persoanele cu dizabilitǎți ar putea crește

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a afirmat ȋn seara de miercuri, 2 iulie, cǎ indemnizația pentru persoanele cu handicap ar putea fi majorată cu 30%, urmȃnd să se stabilească cu Ministerul Finanțelor Publice de când va putea fi făcută această majorare.

Ajutorul financiar pentru persoanele cu dizabilitǎți ar putea crește

„Am pregătit, am făcut calculul, astfel încât să majorăm indemnizația pentru persoanele cu handicap cu 30%. Urmează să discutăm cu Ministerul Finanțelor să vedem dacă putem să majorăm indemnizația din acest an”, a explicat Rovana Plumb, potrivit Agerpres. Ministrul Muncii a mai declarat că se analizează și majorarea pensiilor mici, sociale, de 350 de lei, care din 2015 ar putea crește la 400 de lei.

„Pensiile mici sunt în continuare în analiză. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla din 2015. Este vorba despre pensiile sociale, de 350 de lei și nu numai. Probabil ne vom duce undeva la 400 de lei”, a mai spus Rovana Plumb la Romȃnia TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult