Acasa Actualitate-InternaSocial Alegeri prezidențiale: Sondaj CURS Avangarde privind votul in turul II

Alegeri prezidențiale: Sondaj CURS Avangarde privind votul in turul II

scris de Z.V.
0 afisari

Un sondaj recent CURS Avangarde arată că Victor Ponta, ar câștiga cu 54% turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în timp ce contracandidatul său, Klaus Iohannis, ar obține 46%.

Alegeri prezidențiale: Sondaj CURS Avangarde privind votul in turul II (Foto:voceatransilvaniei.ro)

Alegeri prezidențiale: Sondaj CURS Avangarde privind votul in turul II (Foto:voceatransilvaniei.ro)

Potrivit cercetării sociologice prezentată în seara de luni, 10 noiembrie de TVR, peste 46% dintre cei intervievați se declară foarte interesați de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, 37% sunt interesați, 11% puțin interesați iar 6% susțin că nu sunt deloc interesați de scrutinul de duminică. Totodată, 57% dintre cei chestionați susțin că sigur vor vota pe 16 noiembrie, 20% declară că probabil vor vota, 16% nu s-au hotărât dacă votează sau nu, 3% spun că cel mai probabil nu își vor exercita dreptul la vot, în vreme ce 4% afirmă că nu vor vota cu siguranță.

Conform Agerpres, sondajul de calibrare CURS Avangarde dintre cele două tururi a fost realizat în intervalul 7-9 noiembrie, pe un eșantion de 2.000 de respondenți cu vârsta de peste 18 ani iar marja de eroare este de plus/minus 2,2%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult