Acasa Actualitate-InternaSocial Alexandria: Grav accident rutier, cu trei morți și patru răniți

Alexandria: Grav accident rutier, cu trei morți și patru răniți

scris de C.S.
11 afisari

Un grav accident rutier, soldat cu trei morți și patru răniți, a avut loc astăzi, la Alexandria. Un microbuz plin cu muncitori s-a ciocnit de un autoturism, circulația pe varianta ocolitoare DN6 fiind oprită timp de mai multe ore.

Trei persoane au murit într-un grav accident rutier produs în Alexandria.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, accidentul, în care au fost implicate un microbuz Mercedes şi un autoturism Peugeot, a avut loc în jurul orei 9.15, în municipiul Alexandria, pe varianta ocolitoare.

În urma accidentului de la Alexandria, trei persoane din Peugeot au decedat, iar o a patra, o femeie, a fost rănită grav, fiind transportată la spital. De asemenea, trei persoane din microbuz au fost rănite, având fracturi şi traumatisme.

Reprezentanţi ai Centrului Infotrafic din Poliţia Română au precizat că, din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult