Acasa Actualitate-InternaSocial Alin Alexandru Popa a murit pe drumul de întoarcere de la mănăstire

Alin Alexandru Popa a murit pe drumul de întoarcere de la mănăstire

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Patronul „Edy Spedition”, Alin Alexandru Popa a murit în dimineaţa zilei de 30 mai, pe drumul de întoarcere de la Mănăstirea Şag-Timişeni.

Alin Alexandru Popa se intorcea de la manastire, cand s-a produs accidentul rutier

Alin Alexandru Popa, patronul companiei rutiere cifrată la peste 150 de milioane, Edy Spedition, îşi anunţase familia că pleacă la Mănăstirea Şag-Timişeni ca să se roage, în dimineaţa zilei de miercuri 30 mai, când acesta a decedat ulterior într-un accident rutier produs în drum spre Timişoara. Conform cancan.ro, nimeni nu ştie dacă Alin Popa, în vârstă de 41 de ani, a ajuns în acea zi la mănăstire, însă accidentul s-a produs pe drumul de întoarcere situat la câţiva kilometri distanţă de mănăstire, între Şag şi comunca învecinată Jebel.

În ziua de 30 mai, Alin Alexandru Popa, al cărui nume apare în TOP 300 capital, a murit după ce maşina de lux în care se afla a intrat într-un TIR care venea din sens opus. Afacerea lui Alin Popa, care avea o avere estimată la peste 125 de milioane de euro, a ajuns într-un moment de impas, situaţia companiei Edy Spedition fiind incertă, iar mii de oameni aşteaptă să vadă dacă îşi vor păstra locurile de muncă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS