Acasa Actualitate-InternaSocial Alta victima a inundatiilor. Blaga: Cele doua victime din Cluj au incalcat interdictiile

Alta victima a inundatiilor. Blaga: Cele doua victime din Cluj au incalcat interdictiile

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Cadavrul unui barbat, luat de apele involburate ale paraului Moldovita, a fost gasit, joi, in raul Moldova, langa o balastiera, pe raza orasului Frasin. Vasile Viorel Cviatcovschi, de 43 de ani, din Vatra Moldovitei, a fost dat disparut, miercuri, dupa ce a incercat sa treaca paraul Moldovita, afluent al raului Moldova.


Barbatul a fost vazut de un localnic, care a sesizat politia ca acesta a fost luat de apele crescute, din cauza ploilor abundente, in locul denumit Gura Boului. Echipele de cautare nu au reusit sa il gaseasca pana joi, cand un localnic din Frasin a sesizat existenta cadavrului in raul Moldova. Pe de alta parte, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat ca cele doua persoane care au murit in judetul Cluj, pe fondul inundatiilor, si-au pierdut viata pentru ca nu au incalcat interdictiile impuse de fortele de ordine de a trece cu masina prin zona inundata. „Desigur, pentru un timp scurt, s-au produs multe neplaceri intr-o zona sau alta si, din pacate, avem si trei victime – o femeie in Alba si doi cetateni care au fortat, n-au vrut sa asculte fortele de ordine si au trecut cu masina, desi li s-a interzis acest lucru si dansii au decedat, in Cluj”, a explicat Vasile Blaga. 

El a precizat ca Guvernul nu a alocat, pana in acest moment, un ajutor pentru sinistrati, dar va analiza pagubele inregistrate pentru a oferi, eventual, sprijin autoritatilor locale din zonele afectate. Cadavrul unui barbat, luat de apele involburate ale paraului Moldovita, a fost gasit, joi, in raul Moldova, langa o balastiera, pe raza orasului Frasin. Vasile Viorel Cviatcovschi, de 43 de ani, din Vatra Moldovitei, a fost dat disparut, miercuri, dupa ce a incercat sa treaca paraul Moldovita, afluent al raului Moldova. Barbatul a fost vazut de un localnic, care a sesizat politia ca acesta a fost luat de apele crescute, din cauza ploilor abundente, in locul denumit Gura Boului. Echipele de cautare nu au reusit sa il gaseasca pana joi, cand un localnic din Frasin a sesizat existenta cadavrului in raul Moldova.

Pe de alta parte, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat ca cele doua persoane care au murit in judetul Cluj, pe fondul inundatiilor, si-au pierdut viata pentru ca nu au incalcat interdictiile impuse de fortele de ordine de a trece cu masina prin zona inundata. „Desigur, pentru un timp scurt, s-au produs multe neplaceri intr-o zona sau alta si, din pacate, avem si trei victime – o femeie in Alba si doi cetateni care au fortat, n-au vrut sa asculte fortele de ordine si au trecut cu masina, desi li s-a interzis acest lucru si dansii au decedat, in Cluj”, a explicat Vasile Blaga. El a precizat ca Guvernul nu a alocat, pana in acest moment, un ajutor pentru sinistrati, dar va analiza pagubele inregistrate pentru a oferi, eventual, sprijin autoritatilor locale din zonele afectate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult