Acasa Actualitate-InternaSocial Ambasada Marii Britanii sustine GayFest 2010

Ambasada Marii Britanii sustine GayFest 2010

scris de Ziua Veche
0 afisari

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, si episcopul Metropolitan Community Churches, Diane Fischer, au transmis, luni, cate un mesaj de sustinere pentru organizatorii si participantii la GayFest 2010, care se va desfasura in intervalul 17 – 22 mai, anunta Mediafax.


 

Cea de-a saptea editie a GayFest, organizata de Asociatia Accept, se desfasoara pe parcursul a sase zile, in perioada 17 – 22 mai si cuprinde o expozitie foto despre istoria persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) din Statele Unite ale Americii (SUA), Marea Britanie si Germania, filme de scurt metraj, cele mai vechi filme gay, ateliere, concerte, petreceri, o piesa de teatru si Marsul Diversitatii, desfasurat in ultima zi de evenimente, la ora 17.00.

Editia din acest an a festivalului marcheaza si Ziua Internationala de Lupta impotriva Homofobiei si Transfobiei, celebrata in fiecare an in 17 mai. Sarbatoarea aminteste ziua in care homosexualitatea nu a mai fost considerata boala, fiind scoasa din Clasificarea Statistica Internationala a Bolilor si Problemelor Legate de Sanatate realizata de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Ambasadorul britanic Robin Barnett a spus luni intr-o conferinta de presa ca Ambasada Marii Britanii la Bucuresti se numara printre aliatii de nadejde ai Asociatiei Accept.

0 comentariu

Gorbaciov 16-07-2010 - 11:01

Asta a fost toata vrajeala.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult