Acasa Actualitate-InternaSocial Ambasada SUA anunta un nou sistem de solicitare a vizei si un nou tip de formular

Ambasada SUA anunta un nou sistem de solicitare a vizei si un nou tip de formular

scris de Ziua Veche
6 afisari

Ambasada SUA a anuntat, miercuri, introducerea unui nou sistem electronic de solicitare a vizei, Consular Electronic Application Center (CEAC) si a unui nou formular de solicitare a vizei, DS-160, a carui completare va fi obligatorie de la 1 aprilie pentru toti solicitantii de viza.


Formularul DS-160 are o serie de avantaje fata de formularele folosite in prezent. DS-160 este formularul electronic unic ce va fi folosit de catre toate persoanele care solicita o viza temporara pentru SUA si, incepand din aprilie, va fi tradus in limba romana. De asemenea, solicitantii de viza isi pot adauga singuri fotografia, prin simpla incarcare din propriul computer. DS-160 inlocuieste formularele anterioare – DS-156, DS-157 si DS-158. In plus, odata completat online, formularul este transmis in mod direct Consulatului spre procesare, precizeaza ambasada, adaugand ca solicitantii vor imprima doar pagina de confirmare, cu care se vor prezenta la interviu. Ambasada spune ca astfel se economisesc lunar mii de coli de hartie. Programarile pentru interviu se vor face prin intermediul call center-ului, iar taxa de solicitare va fi platita la orice sucursala din Romania a Bancii Transilvania. Noul sistem CEAC si formularul DS-160 pot fi gasite pe site-ul Ambasadei SUA la Bucuresti, iar ca cei care au nelamuriri care nu pot fi clarificate prin consultarea site-ului pot contacta Consulatul american prin e-mail, fax sau telefon.

0 comentariu

mariana 09-07-2010 - 12:04

S-a ne fereasca dumnezeu de un asa presedinte daca in tara asta noi avem numai oameni ca diaconescu becale vanghelie aura vasile vadim bolcas anton voiculescu atunci vai mama noastra si putem emigra cit mai multi si mai repede.

Dan Diaconescu 09-07-2010 - 12:22

Ti-am dat-o si nu ti-a placut? fa, pai tu ai ajuns unde am ajuns eu, ca sa primesc deja 2 milioane de adeziuni pentru partidul mieu? Vrei sa emigrezi? OK! Tuleo! Si unde te duci, fa, ca peste tot e la fel, ba si mai rau. Hai, lasa fentele astea de fata mare si baga-te la mine la partid sa-ti fie bine, amarito.

Si acum, pentru noua noastra adepta intrata in Partidul Popular, Dan Sultan va interpreta melodia de sugces : „Sa joace nevasta mea”; muzica:

sa joace nevasta mea
numa ma distrez Doamne cu ea
nu exista nunta sau botez
sa nu-mi iau nevasta sa-mi distrez

Mariana Mariana te iubesc
Mariana Mariana te doresc
Mariana Mariana esti a mea
Mariana Mariana nu te pot uita

diamante si safire am cules
nevasta pentru tine
numai ca sa stai in casa mea
si sa nu ne desparta lumea

stefan 11-07-2010 - 07:25

Diaconescu Dan chiar o fi jurnalist?
pentru mine ramane o enigma:
Ori vrea sa-l discrediteze total pe marinarul ametit ,ori chiar este un amarat de cimpanzeu ratacit [rintre jurnalisti.
Discutia „telefonica dintre basescu si domn-dan” este una comuna proprie baietilor de cartier care-si pierd nopttile in crasmile de la marginea oraselor.

nik 18-07-2010 - 04:03

daca aratarea asta se vrea presedinte cu m. badea premier am ajuns rau de tot.pe asti ai cumperi cu doi la leu …..ron.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult