Acasa Actualitate-InternaSocial Ambasada SUA: Începe LOTERIA VIZELOR 2015

Ambasada SUA: Începe LOTERIA VIZELOR 2015

scris de M.A.
16 afisari

Ambasada SUA anunţă programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2015. Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2015.

viza

Ambasada SUA: Începe LOTERIA VIZELOR 2015 (foto: baricada.ro)

Înregistrările pentru programul DV-2015 trebuie transmise electronic în perioada care începe marţi 1 octombrie 2013 şi se încheie sâmbătă 2 noiembrie 2013. Înregistrarea începe şi se încheie la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est (GMT-4). Solicitanţii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Solicitanţii sunt sfătuiţi să nu aştepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate duce la întârzieri la conectarea online. Nicio înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de vară a Coastei de Est (GMT-4) a zilei de 2 noiembrie 2013. Dacă trimiteţi mai mult de o înregistrare de persoană veţi fi descalificaţi.

Participarea la program este GRATUITĂ. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA.

Cerinţele de calificare presupun ca solicitantul să îndeplinească atât condiţia de a fi născut într-o ţară care participă la program, cât şi criteriul educaţional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puţin doi ani într-o meserie care se califică. Pentru determinarea calificării pe baza experienţei în muncă se va folosi baza de date O*NET OnLine, http://www.onetonline.org/ a Departamentului Muncii al SUA.

Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2015, aplicanţii sunt rugaţi să consulte instrucţiunile detaliate ale programului care se găsesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite Diversity Visas la http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html precum şi pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html

Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer. Toţi participanţii la program pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la secţiunea Entrant Status Check, pe baza numărului de confirmare, începând cu data de 1 mai 2014. Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2015.

Vă rugăm să vizitaţi pagina „Întrebări frecvente” la http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Instructions.pdf pentru mai multe informaţii despre procesul de selecţie şi despre posibilele fraude legate de acest program.

62 comentarii

digital 26-09-2013 - 18:48

kka-m-aș în loteria lor!

IngerAlbastru 26-09-2013 - 23:33

Ador acest program!!! In fiecare an am emotii pentru cei care-si incearca norocul.
Nu ezitati sa depuneti cererea din timp, nu costa nimic si nu se stie niciodata cum se invarte roata norocului. Doar cine joaca are sanse sa castige!!!
Statele Unite zis America mereu va ramane un mister pentru omenire ca nimeni nu-i capabil sa-ti descrie experientele de pe acel sol, ca sa te satisfaca, decat TU te convingi de realitate fiind teritoriu imens si persoana care l-a vazut deja nu este deloc egal cu tine si nu aveti nici un punct comun de interes. Un pensionar din fundul Texas-ului va povesti altceva decat un tanar din Silicon Valley sau un chirurg de creier din Phoenix vede altfel Cascada Niagara si New Uork decat o ilegala care lucreaza la ingrijit batrin intr-o casa privata.
Trebuie descoperit mereu personal America sa fie viata mai interesanta!

Antibasistul 27-09-2013 - 02:28

Am fost ca turist in SUA, USA, rezultatil e ca-s total dezamagit de aceasta țara, in Manhatten NY., am vazut o femeie de vreo 50 de ani proaspat data afara din locuința, cersea 1 $ pentru o cafea, tot acolo, pe alta strada am vazut unul de douazeci si ceva de ani cersind, la loc fix, noaptea dormea in strada infasurat intr-o mocheta de la gunoi, in Februarie, tot atunci a fost gasit mort-inghețat, un tinar in Centraț Parc!

Antibasistul 27-09-2013 - 02:51

Era ingrozitor ca turist in SUA, de fapt cum am aterizat am fost arestat, au crezut ca sint arab terorist. M-au dezbracat gol pusca dar nu am fost violat, politistii erau cumsecade, doar unul imi tot tragea din ochi. Ceea ce le-a fost suspect au cezut ca am asupra mea un cutit, dar de fapt era unghiera ce o am de la bunica mea.
M-au lasat liber conditionat pe o saptamina dupa care trebuia sa parasesc statele. Asa am ajuns sa cunosc acel tinar de douazeci si ceva de ani, stiti dormeam cu el pe strada sub aceeasi patura, fiindu-mi frig am tras toata patura pe mine, si asa de l-au gasit a doua zi pe acel nenorocit inghetat. Imi pare rau ca nici nu l-am intrebat cum il cheama. Si apoi daca tot murise i-am luat si portofelul in care avea 5 dolari.

Antibasistul 27-09-2013 - 02:53

Stie cineva unde este acel „Centraț Parc!”?/ Am fos acolo dar nu mai stiu une e, poate l-au darimat si pe acela la 11 septembrie negru.

Antibasistul 27-09-2013 - 03:21

Postarea de sus e a unui JIIDAN, NU E SCRISA DE MINE!

Antibasistul 27-09-2013 - 03:22

Si a trea postare de sus nu e scrisa de mine!

Lupu Ardelean 27-09-2013 - 03:29

Lasati domnu HUHUCIUC nu fiti modest, ati scris frumos si emotionant, nu va fie rusine de adevar.

ANCUTA 27-09-2013 - 03:32

Si de fapt care postare era scrisa de tine huhule ca nu mi-e clar?

Antibasistul 27-09-2013 - 03:35

BOU JIIDAN, conaționali ai tai scriu comentarii cu nickul meu, sinteți extrem de josnici jiidanilor!

Tache 27-09-2013 - 03:43

Huhule, nu umbla cu cioara vopsita, nu este prima data ca faci greseli si arunci apoi vina pe altii ca posteaza pe numele tau, fii domn si ia raspundere de faptele tale, omul mai greseste, nu moare nimeni de asta.

Antibasistul 27-09-2013 - 03:46

Esti un jiidan extrem de josnic, scri cu nickul forumistilor!

ancuta 27-09-2013 - 20:09

@Marius Batca,
@tomi,
Azi noapte s-a postat:
„”ANCUTA
27-09-2013 at 03:32
Si de fapt care postare era scrisa de tine huhule ca nu mi-e clar?””
Spune-ti-mi va rog cine e?
Pentru ca eu „ancuta” nu am postat asa ceva?
Domnule administrator IT ZV, costin.baltac@ziuaveche.ro, spune-ne cine este aceasta ANCUTA care a postat azi noapte in locul meu!
Nici eu, nici dxn nu am postat asa ceva!!!!
1. ori posteaza cineva cu acelasi nick datorita incompetentei voastre profesionale!
2. ori va bagati voi pe nick-ul meu din dorinta de a va bate joc de mine! Oare numai de mine va bateti joc?

urbos 27-09-2013 - 20:17

O fi Rozica.

Antibasistul 27-09-2013 - 20:29

Numai jiidanii posteaza cu nickurile forumistilor!

digital 27-09-2013 - 20:31

rozicile lucrează, chiar și din coteț!

tomi 27-09-2013 - 20:33

dxn,ANCUTA, inafara de monologul sublim al lui HUHU NEBUNU de asta noapte care l-am citit acum dupa masa, diminata am fost la cumparaturi nu am vazut nimic suspect. Sint convins dxn si ancuta ca nimeni nu-si bate joc de voi. Din moment ce il lasati in pace pe domnul Batca sint sigur ca nu are treaba voastra, trebuie sa va fie clar ca fara motive nu va insulta pe nimeni.
Vin sa va repet, a fost perioada in care si eu am vazut modul vulgar in care ati insultat un domn care are dreptul la a fi onorat in redactie. Hai sa fie clar, pe mine puteti sa ma tavaliti si eu va voi raspunde in acelasi mod. Aveti aici o comoara de material imbecil care trebuie tocat, urbos, huhu, digital, o echipa de neuroparanoici de domeniul unicatelor, ocupati-va de ei. Dar mi se pare insultator sa va trageti de sireturi cu domnul Batca. Sa aveti o seara placuta, amicilor.

digital 27-09-2013 - 20:36

amicilor…

hahaha!

tomi 27-09-2013 - 20:42

Degeratu, ti-ai bagat degetele in priza? ma loaza cind vei intele ca tu nu esti televizor, acolo este un fir cu doua bete de metal care se baga in priza. Da tataie, am inteles ca te-a bufnit risu, vezi sa nu mori cumva.

digital 27-09-2013 - 20:51

amicii tăi…castraveții….
hahaha!

ancuta 27-09-2013 - 22:26

@ZV
Semnalez de mai mult timp ca CINEVA (eu il acuz pe batca) posteaza in numele meu si al lui dxn!
In continuare se intampla acest lucru: azi noapte s-a postat cu ANCUTA, chiar aici.
Nu de mine!
Semnalez acest aspect considerand ca ZV are un admin IT.
Deoarece acest CINEVA (eu il acuz pe batca):
1. l-a indepartat si pe Hari Bucur!
Acum imi explic de ce apareau sub semnatura mea INSULTELE alea de nedescris la adresa lui Hari!
2. La fel a facut si cu PCR!
3. Cred, cred ca nu l-a iertat nici pe dragomir!
4. A POSTAT IN LOCUL MAI MULTOR FORUMISTI! (antibasistul, urbos, sobru, us, neacsu, etc.) cu laturi ce-i veneau la gura, impotriva lui dxn, precum si a lui tomi, hari, urbos, digital!
Rog redactia sa realizeze ca aceasta cartita a defaimat aproape toata redactia (ultimul fiind seran) si sa intrerupa seria aceasta de falsuri prin depistarea acestui CINEVA (eu il acuz pe batca). Iata de ce:
1. are drepturi totale asupra stregerii, modificarii si ordinei aparitiei comentariilor (dxn uite ca nu te mai sterg. te las sa vomiti aici cat vrei. sa vada lumea cat esti de retardat. scrie ce vrei! … Pt ca nu am drepturi de administrare totale (doar IT-istul le detine), acest lucru ma impiedica sa postez cu numele altui utilizator, pentru ca nu ma lasa sistemul 🙂 )
2. este periculos si detine aceste drepturi dovedind o violenta si agresivitate iesite din comun chiar si cu colegii sai, vezi accesul de furie cu seran.
3. sterge toate demascarile facute impotriva lui dupa ce vede ca ai dreptate, probabil le face la betie caci altcumva doar un bolnav psihic ar face, este nu numai cazul meu ci si a lui tomi, mai acum 1-2 ani, a lui us, neacsu, milosul, dxn.
4. are un comportament de mare nesimtit in interventiile sale, la un moment dat insultandu-mi mama!!???
5. este las, penal si dement deoarece deconspira IP-uri, locuri de domiciliu ale forumistilor, varsta, pentru a alunga de pe forum pe cei care nu-l injura pe base.
6. el conduce de fapt ZV, deoarece ZV este formata din … EL>
Nu mai existe altcineva, ca daca ar exista „echipa ZV” inclusiv IT-istul, batca nu ar mai putea fi in aceasta echipa, ar fi dat afara!
6. vrea sa schimbe „ZIUA VECHE” in „TROACA LU’ BATCOI”!

DOMNILOR REDACTORI, DACA EXISTATI, NU-L LASATI!

Doru Dragomir 27-09-2013 - 23:38

Te rog sa imi spui exact despre ce mesaj este vorba si iti garantez ca nu e nimeni din echipa redactionala care sa se ocupe cu asa ceva. Am deja raspunsul, dar vreau sa fiu sigur

tomi 27-09-2013 - 23:11

tomi
27-09-2013 at 20:33

dxn,ANCUTA, inafara de monologul sublim al lui HUHU NEBUNU de asta noapte care l-am citit acum dupa masa, diminata am fost la cumparaturi nu am vazut nimic suspect. Sint convins dxn si ancuta ca nimeni nu-si bate joc de voi. Din moment ce il lasati in pace pe domnul Batca sint sigur ca nu are treaba voastra, trebuie sa va fie clar ca fara motive nu va insulta pe nimeni.
Vin sa va repet, a fost perioada in care si eu am vazut modul vulgar in care ati insultat un domn care are dreptul la a fi onorat in redactie. Hai sa fie clar, pe mine puteti sa ma tavaliti si eu va voi raspunde in acelasi mod. Aveti aici o comoara de material imbecil care trebuie tocat, urbos, huhu, digital, o echipa de neuroparanoici de domeniul unicatelor, ocupati-va de ei. Dar mi se pare insultator sa va trageti de sireturi cu domnul Batca. Sa aveti o seara placuta, amicilor.
====================
Uite acum dupa ce am lamurit cu voi situatia si eram convins ca ati inteles mesajul meu, si sint sigur ca l-ati inteles pentru ca nu odata v-am ajutat, apare postarea pe numele ANCUTA de o agresivitate nejustificata, fix invers decit am lamurit cu voi. A repeta fix acelasi text ce l-ati scris inaintea postarii mele m-a lamurit ca este frauda si chiar altcineva a postat pe numele ANCUTA acum a doua oara, dar acum stiu precis cine este. Nu credeam ca acesdt imbecil poate fi si asa de redus si primitiv sa se dea de gol, de fapt poate chiar a vrut sa vedem cit de putin ii pasa de parerile noastre.
dxn, ANCUTA cel care a postat pe numele tau este Digital. Nu poate admite coalitii impotriva lor a legionarilor. A postat de zeci de ori spre a ne asmutii unii contra altora si de a sparge coalitii antifasciste. Desigur ca si urbos face acest lucru dar in ceea ce-l priveste nu sint inca sigur. Cel mai suspect este huhu antibasescu care este in stare sa umple o pagina intreaga cu monologuri zicind ca posteaza altii in locul lui. Atacul este apararea cea mai buna. Dar ceea ca va pot confirma este deocamdata digital care nu poate sa se desfasoare suficient cu atacurile antisemite, iar sub semnul intrebarii este daca nu cumva urbos si digital sint aceeasi persoana….

urbos 28-09-2013 - 01:17

Vezi ji dane scelerat ca s-ar putea sa-ti dea nickurile alea sub care scrii si ramai cu chilotii-n vine. Fa ciocu mic.
Si nu mai incerca sa-i dai limbi lu Batca, c-o faci degeaba.

CONGO 28-09-2013 - 02:04

Da

CONGO 28-09-2013 - 02:06

@ Ancutza

Dar daca e tot Batca dar posteaza ca fiind Doru?

Antibasistul 27-09-2013 - 03:30

Centraț Parc=Central Parc.

Tache 27-09-2013 - 03:38

Bravo huhule, ai gasit pe Google unde ai dormit cu acela inghetatu?
Ma da barem gaseati si voi o cutie de carton mai mare, frigider, masina de spalat, si tot era mai cald.

Antibasistul 27-09-2013 - 03:44

Nu esti Tache, esti un jiidan impuțit!
In Manhatten NY. am dormit, din pacate, in hotelul unui jiidan, 50 euro pe noapte! Acum 10 ani.

tomi 27-09-2013 - 18:56

HUHU NEBUNU, iti urmaresc conversatia pe forum, auzi tu loaza, daca nu ai fi un imbecil legionar zau ca faceai cariera ca bufon. Ma cretinule, nu am vazut in viata mea un imbecil mai mare ca tine.
AUZI HUHULE, LA VREMEA CIND AI FOST IN USA, CIRCULAU PE ACOLO BANCNOTELE EURO? Interesant, eu nu am bagat de seama ca in ultimii 300 de ani sa fi fost in uz alte bancnote decit dolarii. Daca tu dai unui american o hirtie de euro te va scuipa in fata, ai avut noroc cu evreul acela, i-o fi fost mila de tine de ti-a acceptat gunoiul tau de 50 de euro. Ma si tia dat camera mai pe gratis, sub 150 de dolari greu gasesti loc de dormit. Da cum ai ajuns pina la urma de la hotel sa dormi in Central Parc?

Antibasistul 27-09-2013 - 19:06

Donitocule cretin Tomi, acum 10 ani am cumparat un apatament in RO, parțial in euro, restul in $!

UnUL 27-09-2013 - 19:11

Și ce are… cu prefectura, Bășinel?

Antibasistul 27-09-2013 - 19:13

PS. Rahat cu ochi Tomi jiidane, nu am dormit in parc, am dormit in hotelul jiidanului, mi-a incasat in avans 6 nopți!

Antibasistul 27-09-2013 - 19:15

Boule basist, retardatul Tomi da de ințeles ca acum 10 ani nu exista euro.

tomi 27-09-2013 - 19:16

== Donitocule cretin Tomi == huhu nebunu, sint de acord sa fiu donitoc, dar fii bun si explica-mi ce-i aia, de jumatate de ora caut in dictionar si nu gasesc ce animal este.

Antibasistul 27-09-2013 - 19:19

Nu mai cauta in dicționare, UITA-TE IN OGLINDA si-l vei vedea!

CONGO 27-09-2013 - 19:21

Salut Antibasistule! trebuie sa ma duc undeva pentru ceva timp si tocmai la articolul asta nu o sa pot sa te injur.

Te rog sa ma inlocuiesti, injura-te tu, ca am incredere in tine, esti destul de bunicel.

Contez pe tine, succes!

tomi 27-09-2013 - 19:23

Auzi huhule, noroc cu domnul UnUL, ca a postat legat de imbecilitatile ce le insiri.
Auzi bre loaza, eu vorbeam cu tine de taxa hotelului din USA de acum 10 ani la care tu vi si-mi scri ca ai cumparat un apartament in RO. Stim huhule, dar stim ca ai 6 apartamente date in chirie plus cel in care locuiesti
Zi tu huhule esti sigur ca nu ai suferit vreo mica comotie cerebrala in ultimele zile, vad ca Tache este mai blind cu tine si zice ca esti beat, eu cred insa ca este ceva mult mai grav, Du-te ma si fa un citi pe creier, sa nu fie ceva grav.

Antibasistul 27-09-2013 - 19:31

Jiidane CONGO postarea este personale adresata direct si inrevocabil tie. La ceea ce ma rugai uite zic, Antibasistule sa te bata toti Dumnezeii ma-ti. Ti-a placut? Dar uite acum ma adresez tie, vazind ca esti un rahat cu ochi parsiv si crezi ca ma fentezi vad ca te temi de calatoria ce-o vei face, uite eu te blestem sa cada avionul cu tine si tu sa arzi total si integral, sa iasa prost tot ce vrei sa faci, retardatule.

Antibasistul 27-09-2013 - 19:41

Postarea de sus, scrisa cu nickul meu, e a sceleratului jiidan Tomi!

Antibasistul 27-09-2013 - 19:53

Ba Tomi, nu ție rusine sa zici domn unui retardat portar basist ca Unul!

Antibasistul 27-09-2013 - 20:05

Tomi, am platit doar 50 de euro pe noapte pentru ca baia si WC-ul era comune, pentru tot etajul.

Am avut onoarea sa dorm in Manhatten NY.

Antibasistul 27-09-2013 - 20:08

PS. Am dormit singur in camera. Programele de la TV erau infecte!

tomi 27-09-2013 - 20:16

Daca erai barbat serios huhule cereai despagubire americanilor. unu- pentru progame infecte la televizor, doi- pentru suma prea mica pe hotel, trei- pentru wc si baie comuna. Auzi huhule adica si femei si barbati erau la aceasi baie? Da-mi repede adresa, cind ajung la N/Y trag la hotelul ala, poate apuc sa fac baie cu vreo pipita americana de vreo 20 de ani.

UnUL 27-09-2013 - 20:22

Băișnel, reiau că văd că înțelegi mai greu : dacă eu sumt portar, tu ești PORCAR.

Antibasistul 27-09-2013 - 20:38

Tu esti portar, desi io NU-S PORCAR!

UnUL 27-09-2013 - 21:27

Bine, retrag : nu ești porcar, ești doar P O R C.

Antibasistul 27-09-2013 - 21:34

Tu esti portar basist, IO NU-S PORC, CA BASISTII!

UnUL 27-09-2013 - 21:39

Băsiștii nu sunt porci. Tu, sigur, ești, Bășinel, indiferent cât ai răcnii cu majuscule insanități.

Antibasistul 27-09-2013 - 21:51

Cei mai mari porci din Istoria Romaniei sint marii porci basisti!

UnUL 27-09-2013 - 21:54

Văd că fac și eu ca tine, Bășinel. (Diferența e că la mine e de vină numai tastarea, nu ignorarea ortografiei) : „cât ai răcni” cu un singur i, evident

UnUL 27-09-2013 - 21:55

Bășinel a grohăit ceva despre porci.

Tache 27-09-2013 - 19:00

Asa-i HUHULE eu nu sint Tache iar tu nu esti Antibasistul. Ma baiete, ai capiat rau in ultima vreme, tu esti primul care imi neaga prezenta, du-te bre si sapa, esti beat.

Antibasistul 27-09-2013 - 19:07

Tu esti un jiidan care scrie cu nickul lui Tache!

UnUL 27-09-2013 - 19:10

Mda. iar tu ești un român tâmpit care scrie cu nickul altui român tâmpit.

Tache 27-09-2013 - 19:13

Iar tu esti un ji dan care scrie cu nickul lui Antibasistul. Asa iti place huhu, esti satisfacut? Ma tu totusi esti beat.

Antibasistul 27-09-2013 - 19:22

Nu-s beat deloc, jiidane!

UnUL 27-09-2013 - 21:40

Nu, nu ești beat, așa ești tu: într-o perpetuă stare de abureală intelectuală.

Antibasistul 27-09-2013 - 21:53

Sictir Bou basist!

UnUL 27-09-2013 - 21:56

… mugi Bășinel admirându-și coarnele în apa iazului comunal.

CONGO 28-09-2013 - 02:15

SINGURA SOLUTIE – loghezi cu VISA sau cont Paypal si platesti $0.1 pana la max $0.25 dolari pe postare foarte mare, depinzand de lungimea textului, cu rabat pentru numarul de postari.

IngerAlbastru 28-09-2013 - 03:36

Chiar insist sa continuati conversatia din „lumea voastra” dar nu depuneti cererea de Viza ca pentru voi nu se merita, asa ceva doar pe aici se gaseste, e o raritate de forum. Ar fi pacat sa dispara!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult