Acasa Actualitate-InternaSocial Amelia Antoniu a fost internata in Spitalul „Victor Babes” din Capitala

Amelia Antoniu a fost internata in Spitalul „Victor Babes” din Capitala

scris de Ziua Veche
2 afisari

Prim-solista Teatrului National de Opereta Amelia Antoniu a fost internata vineri dimineata in Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Capitala, pentru ca nu se simte bine, a declarat managerul unitatii sanitare, Emanoil Ceausu.


„Pacienta s-a prezentat la spital intrucat nu se simtea bine. Acum este in investigatii medicale. Vom vedea care este starea ei dupa ce vom avea rezultatul analizelor”, a spus Emanoil Ceausu.
Prim-solista Teatrului de Opereta Amelia Antoniu a fost externata luni din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde fusese adusa in 20 aprilie, in stare foarte grava, dupa ce a intrat in soc septic in urma unei interventii chirurgicale minore in Spitalul CF2, informeaza Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), Bogdan Popescu, declara, luni, ca starea Ameliei Antoniu este vizibil ameliorata, dar va trebui sa mai stea in repaus vocal si sa revina la control saptamanal.
Amelia Antoniu declara, la iesirea din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, ca are sentimentul ca s-a nascut a doua oara.
Prim-solista Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” a fost dusa la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in 20 aprilie, dupa ce a intrat in soc septic in urma unei interventii chirurgicale minore la care a fost supuse la Spitalul CF2. Tot atunci a fost dusa la SUUB si Alice Roxana Preda, o alta pacienta care a facut soc septic dupa o interventie chirurgicala la Spitalul CF2.
Amelia Antoniu fusese internata la Spitalul CF2, administrat de Ministerul Transporturilor, pentru o interventie de cauterizare de col uterin, iar Alice Roxana Preda pentru serclaj, ea avand o sarcina in evolutie in varsta de 14 saptamani.

0 comentariu

Roland Catalin Pena 15-07-2010 - 15:36

ceva de comentat, draga slitiri?

Huhu sulangiul 15-07-2010 - 19:00

Hai ba Fefe!!!!!!!

un crestin 16-07-2010 - 04:22

Cand vad mesaje de seama celui de la #2, zau ca-mi vine sa las balta toate forumurile

Gigel 17-07-2010 - 11:03

Mda…

Lois Lane 17-07-2010 - 12:14

Ce comentarii delicioase scrii si esti si forumist in acelasi timp.
Nu-mi vine sa cred ca te injuri cu Huhu si te dai in aia lui. Esti cu adevarat de folos tarii !

Abdulah Sulei man 17-07-2010 - 15:14

Alah is great!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult