Acasa Actualitate-InternaSocial Amelia Antoniu a fost reconectata la aparate

Amelia Antoniu a fost reconectata la aparate

scris de Ziua Veche
2 afisari

„Starea Ameliei Antoniu este usor mai buna, dar inca nu se poate spune ca poate respira singura. Medicii fac experimente usoare care nu ii pun viata in pericol”, a spus purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), Bogdan Popescu.


 

Duminica medicii faceau a doua incercare s-o deconecteze de la aparate, dupa ce sambata respirase cinci ore singura, dupa care a fost reconectata. Starea celeilalte paciente, Alice Roxana Preda, este stationara, insa in continuare foarte grava, a mai spus Bogdan Popescu.

„In al doilea caz putem spune ca starea pacientei ramane in continuare foarte grava, chiar daca este usor stationara”, a precizat Popescu.

Prim-solista Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” Amelia Antoniu (36 de ani) si Alice Roxana Preda (35 de ani) au fost duse de la Spitalul CFR 2 la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), marti noapte, in stare foarte grava, cu probleme respiratorii, dupa ce au facut soc septic in urma unor interventii chirurgicale minore la care au fost supuse in unitatea sanitara a Ministerului Transporturilor.

Tot duminica, maternitatea Spitalului Clinic CF2 a fost inchisa.

0 comentariu

sorge 14-07-2010 - 09:12

regina avocatilor din Caracal ,pt dosare indoielnice .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult