Acasa Actualitate-InternaSocial AMPOSDRU: Pentru proiectul Melaniei Vergu s-au cheltuit necuvenit aproximativ 12.000 de lei

AMPOSDRU: Pentru proiectul Melaniei Vergu s-au cheltuit necuvenit aproximativ 12.000 de lei

scris de Ziua Veche
5 afisari

.AMPOSDRU a constatat nereguli cu privire la modul in care s-au cheltuit aproximativ 12.000 de lei in cadrul proiectului derulat de Edu Tim, intre care si chiria sediului firmei fiului Melaniei Vergu din Bulevardul Aviatorilor, comisia de control stabilind ca banii urmeaza sa fie recuperati, transmite Mediafax.


In urma verificarii, echipa a constatat o serie de neregului, cum ar fi participarea la o vizita de studiu, desfasurata in Austria, a unei persoane care detine in proiect functia de secretara, se arata intr-un comunicat de presa privind concluziile controlului Compartimentului Antifrauda din cadrul Autoritatii Management a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU).

„intrucat aceasta persoana este parte a personalului administrativ, nu este justificata prezenta ei in vizita de studiu, ca urmare suma de 4.380, 77 lei (reprezentand cazare, transport si diurna) este considerata neeligibila”, sustine sursa citata.

Totodata, echipa de control a constatat faptul ca beneficiarul – Edu Tim Consultanta Europeana – a achitat suma de 7.560 de lei, reprezentand plata chiriei in lunile februarie, martie si aprilie 2010, pentru un spatiu din Bulevardul Aviatorilor 18, Bucuresti , punct de lucru al beneficiarului, fara ca acest spatiu sa fie desemnat pentru proiect si fara ca aceasta cheltuiala sa fie justificata de activitatile derulate pana in prezent.

Fiul Melaniei Vergu este inregistrat la Registrul Comertului si ca persoana fizica autorizata din 12 ianuarie 2009, sediul firmei sale fiind in Bulevardul Aviatorilor 18, avand ca obiect de activitatea consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii.

in final, comisia de verificare a AMPOSDRU a decis ca sumele cheltuite necuvenit (7.560 de lei, reprezentand plata chiriei si 4.380 de lei, reprezentand vizita de studiu a secretarei) sa fie recuperate de la beneficiar.

In 7 iunie, o echipa de verificare a Autoritatii de Management a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) a efectuat o misiune de control la sediul beneficiarului proiectului POSDRU „Practica sa inveti, invata sa practici!”, din strada Ion Campineanu 12, din sector 1 Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult