Acasa Actualitate-InternaSocial Anul viitor ar putea fi disponibilizati inca 125.000 de bugetari

Anul viitor ar putea fi disponibilizati inca 125.000 de bugetari

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Andreea Vass-Paul, consilierul premierului, a declarat ca numarul angajatilor din sectorul bugetar care va fi redus anul viitor depinde de evaluarile fiecarei institutii publice, dar poate aparea nevoia unor suplimentari de restructurare de 125.000 persoane pe langa cei 70.000 bugetari restructurati in 2010, transmite Mediafax.


„Viteza cu care se reia cresterea salariilor si a pensiilor depinde in mare masura de viteza cu care restructuram numarul de bugetari in administratia publica. Ne-am propus in acelasi pachet de masuri de austeritate o restructurare de cel putin 70.000 de bugetari pana la sfarsitul anului, ori asta se traduce in revenirea foarte rapida la nivelul actual al salariilor si pensiilor”, a spus consilierul premierului, intr-o declaratie acordata Pro Tv.

Intrebata care este cifra de restructura pentru 2011, Andreea Paul-Vass a raspuns ca „o analiza de optimalitate care porneste de sus in jos” poate sa reclame nevoia unor suplimentari de restructurare de 125.000 persoane.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult