Acasa Actualitate-InternaSocial Anunţ de ultima ora despre ordonanța privind salariile bugetarilor

Anunţ de ultima ora despre ordonanța privind salariile bugetarilor

scris de B.C.R
9 afisari

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunțat miercuri că Executivul va lucra la un nou act normativ legat salarizarea bugetarilor, în condițiile în care ordonanța anunțată săptămâna trecută a fost abandonată.

daniel suciuNu vom continua pe acest proiect de salarizare. Scopul Guvernului e să vină cu un proiect acceptat de partenerii sociali, în limitele fiscal bugetare pe care ni le permitem. (…) Fostul proiect pe care l-am abandonat prevedea că niciun salariu în plată nu ar fi scăzut. (…) Începând de mâine vom avea o nouă abordare a acestui subiect”, a afirmat Dan Suciu.

Acesta a spus că în ședința de guvern nu s-a luat în discuție situația ministrului Muncii, Ana Costea, care afirma că își va da demisia dacă ordonanța privind salariile va fi pe ordinea de zi a ședinței de guvern de miercuri.

„Nu s-a luat în discuție situația doamnei Costea în acest moment. Ceea ce s-a discutat este că de mâine vom veni cu o altă abordare în privința ordonanței care prevede modificări de salarizare în sectorul public„, a adăugat Suciu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult