Acasa Actualitate-InternaSocial Apartamentele vechi cu o camera s-au ieftinit cel mai mult la nivel national

Apartamentele vechi cu o camera s-au ieftinit cel mai mult la nivel national

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Pretul cerut pentru apartamentele vechi cu trei camere a scazut cu 4,8 la suta in acest interval de timp. Apartamentele vechi cu doua camere s-au ieftinit cu 2,5 la suta, pretul acestora ajungand in prezent la 915 euro/mp. Cu un procent asemanator, 2,3 la suta, s-au ieftinit si apartamentele vechi cu patru camere.


@ In Capitala, toate categoriile de apartamente vechi, indiferent de numarul camerelor au inregistrat scaderi de preturi. Cel mai mult s-au ieftinit apartamentele noi de mari dimensiuni, cu patru si trei camere, cu 9,3 la suta, respectiv 8,2 la suta. Tot cu 8,2 la suta s-au ieftinit si garsonierele vechi din Bucuresti. Urmeaza apartamentele vechi cu doua camere, care sunt in prezent cu 7,3 la suta mai ieftine decat la inceputul anului si cele vechi cu trei camere al caror pret a scazut cu 4,5 la suta. Astfel, apartamentele noi cu doua camere s-au ieftinit cu doar 1,1 la suta in timp ce pretul apartamentelor noi cu o camera a crescut cu 2,7 la suta.  

@ In Brasov, cel mai mult s-au ieftinit apartamentele vechi cu doua camere, cu 3,5 la suta. Apartamentele vechi cu o camera s-au ieftinit cu 2,9 la suta. Pentru apartamentele vechi cu 3 camere, pretul solicitat de proprietari este cu 0,7 la suta mai mare decat la inceputul anului 2010.  

@ Cluj-Napoca este, in continuare, orasul in care dinamica preturilor sfideaza criza, evolutia segmentului rezidential fiind in continuare greu de previzionat. De la inceputul anului 2010, cu exceptia apartamentelor mari, cu patru camere, preturile cerute pentru apartamentele vechi au crescut aproape constant. Cel mai mult s-au scumpit apartamentele vechi cu doua camere, cu 5,9 la suta, urmate de cele cu o camera, cu unu la suta.  

@ Timisoara a cunoscut cea mai spectaculoasa evolutie de preturi in perioada scursa de la inceputul anului si pana in prezent. Cel mai mult s-au ieftinit apartamentele cu trei camere, 12,4 la suta, urmate de cele cu doua camere, 11,9 la suta. Apartamentele cu patru camere s-au ieftinit, la randul lor, cu 10 la suta.  

Datele de mai sus provin dintr-un studiu al site-ului imobiliare.ro, citat de Agerpres, si se refera la primele 28 de saptamani ale lui 2010.

0 comentariu

Incitatus 22-07-2010 - 17:29

acum vrei sa tragi banii din buzunarul oamenilor. Ce sa faca mai oamenii cu cocoseii aia, pretul la Gold scade.

oblioo 22-07-2010 - 23:37

Orasul Lewes din Sussex-ul de est isi tipareste proprii bani, cunoscuti drept lirele Lewes. Moneda este produsa de catre consiliul local, pentru a asigura lichiditate in economia locala si a evita sa piarda bani catre lanturile nationale de magazine. Este o masura de protectie impotriva globalizarii. Peste 70 de magazine din Lewes si-au dat acordul sa primeasca aceasta lira in comertul lor.
Orasul a tiparit deja bani in valoare de 10000 de lire sterline. Banii sunt tipariti pe hartia de calitate a Trezoreriei Regale si are elemente de siguranta ( fir de siguranta, cerneala speciala ).
Tiparirea de valuta proprie nu este o noutate in Anglia. In trecut era ceva comun ca orasele si judetele Angliei sa aiba moneda proprie. Orasul Lewes a avut propria moneda pana in anul 1895.
Pe hartiile tiparite, imaginea reginei a fost inlocuita cu cea a lui Thomas Paine, care a locuit in Lewes inainte sa plece in Statele Unite, unde a scris lucrarea «Drepturi ale omului».
In Lewes se poate oricand face schimbul valutar intre lirele sterline si cele Lewes.
http://friarforex.com/?tag=new-currency

Da, in Romania este nevoie de cocosei, dar mai ales de cojones. Degeaba ai pusca, daca nu ai gloante…

Daniela 24-07-2010 - 07:16

eu nu cred personal ca aurul va scade atata timp cat avem pierderi si criza….si…eu cred ca cine investeste in aur face foarte BINEEEEE pentru copii si nepoti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult