Acasa Actualitate-InternaSocial Arad: S-a împuşcat pentru că n-a luat BAC-ul

Arad: S-a împuşcat pentru că n-a luat BAC-ul

scris de M.A.
4 afisari

Un tânăr în vârstă de 19 ani, dintr-o localitate arădeană, s-a împuşcat în cap, în noaptea de luni spre marţi, cu o armă de vânătoare a tatălui său, rudele afirmând că băiatul picase examenul de bacalaureat.

Arad sinucidere BAC

Tânărul urmase un liceu din municipiul Arad şi locuia cu mama sa în acest oraş, părinţii săi fiind despărţiţi. Luni, băiatul a mers la tatăl său, în localitatea Căprioara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, băiatul a fost găsit mort de către tatăl său, care s-a întors de la pădure în cursul nopţii, transmite Mediafax.

Tânărul era împuşcat în cap şi avea alături arma de vânătoare a tatălui său.

„Tatăl băiatului afirmă că acesta nu avea alte motive în afară de faptul că a picat examenul de bacalaureat. Bărbatul a spus că de două zile tânărul era foarte deprimat”, a declarat Tuduce.

Tânărul avea note bune în liceu şi terminase cu media 7,82, profesorii declarând-se şocaţi de gestul său.

El absolvise Liceul „Iuliu Maniu” din Arad şi picase examenul de bacalaureat, la probele scrise el obţinând 5,30 la limba şi literatura română, 2,95 la matematică şi 4,20 la biologie.

3 comentarii

Liviu 05-07-2011 - 20:02

Media 7,82 nu este una buna ci una mediocra … Notele care au compus-o vin din toate directiile, inclusiv sport sau alte materii la care probabil au predat tot felul de suplinitori carora ori nu le-a pasat ce se intampla in sistemul in care activeaza mai mult sau mai putin provizoriu (sau si-au castigat linistea si „respectul” dand note mari), ori au fost la ordin, au facut „figura” frumoasa ca sa placa directorului si sa se titularizeze pe post ! Insa realitatea este cea de la Bacalauraeat ori cu nota 2,95 la matematica nu poti sa mai spui nimic (inclusiv autorul acestui jalnic articol !) … Ipotezele formulate de „jurnalisti” pe marginea subiectului de presa din ultima vreme nu sunt decat niste … ipoteze ! Cel mai probabil nu neluarea examenului de Bacalaureat a determinat aceasta nenorocire ci mai degraba consecintele care deriva din aceasta coroborat cu cine stie ce „activitati” de natura adolescentina …

YAAKOV 05-07-2011 - 20:17

La cum se dau notele acum, media 7,82 este chiar de rahat. La liceul la care invata fiul meu doar cativa elevi au avut anul asta medii de opt si ceva, iar restul peste noua. Sunt umflate la maxim, cu pompa, cum am povestit anterior. Elevii astia nici nu stiu ce materii au studiat, asa ca nu se pune problema sa stie ceva la chimie, la fizica, etc.
Este un fals de proportii cosmice. Asa i-au invatat guvernele de pana acum, sa bage chifle.

Liviu 05-07-2011 - 20:29

Asa-i domnule, nu mai ramane niciun elev corigent, nu mai pica niciun student la examen ! Tot ce intra iese de pe banda negresit si la timp !!! Sau, ca sa citez o zicala „informatica”: gunoi bagi, gunoi iese !

Eu nu stiu cum vad cetatenii Romaniei aceasta problema … Cum inteleg (daca inteleg …) parintii treaba cu corijenta sau picatul la examen ?! Pentru rUman aceasta este o rusine care vine impotriva acelui sentiment visceral de a se da mare.

Cel mai mult au de pierdut copii buni, cei care invata cu adevarat si care sunt educati cu adevarat … In marea de mediocritate si manele ei vor avea cel mai mult de pierdut si implicit toata tara asta atat cat va mai exista !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult