Acasa Actualitate-InternaSocial Arad: Un avion a aterizat forţat într-o poiană

Arad: Un avion a aterizat forţat într-o poiană

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Avionul de mici dimensiuni, cu doi cetăţeni danezi la bord, a fost forţat să aterizeze pe o poiana din satul Măgulicea din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Un avion danez de mici dimensiuni a fost fortat sa aterizeze intr-o poiana din Arad (foto:photohowto.info)

Cei doi danezi, care se aflau în avion, plecaseră din Bulgaria, având drept destinaţie Ungaria, la Debrecen, însă călătoria lor s-a terminat mai devreme din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Astfel, cele două persoane au fost nevoite să aterizeze forţat pe o poiană din satul Măculicea, aparţinând comunei Vârfurile din judeţul Arad.

Deşi în urma aterizării forţate, aparatul a suferit avarii la o roată şi o aripă, cei doi danezi au scăpat nevătămaţi. Conform Mediafax, pilotul anunţase Centrul de Dirijare a Zborurilor Arad, că vizibilitatea este foarte redusă şi că are probleme cu aparatura de orientare de la bord. Proprietatul avionului de mici dimensiuni, cerând unei firme din Arad o macara şi un trailer pentru a ridica şi transporta avionul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult