Acasa Actualitate-InternaSocial Argeș: Elevi intoxicați din cauza unor bomboane de ciocolatǎ

Argeș: Elevi intoxicați din cauza unor bomboane de ciocolatǎ

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

17 elevi de la Şcoala Generală din comuna argeşeană Lunca Corbului au fost preluaţi de ambulanţe după ce au mâncat bomboane de ciocolată aduse la şcoală de către un coleg.

Argeș: Elevi intoxicați din cauza unor bomboane de ciocolatǎ (foto: sundryfashion.com)

Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a declarat că primele informaţii primite de la faţa locului arată că una dintre ipoteze ar fi aceea că elevii au mâncat bomboane de ciocolată dintr-o cutie, fiind serviţi de către un coleg, însă nu există certitudini în acest sens. Un număr de 17 copii care se simţeau rău, având dureri de cap şi vărsături, au fost preluaţi de la şcoală de mai multe ambulanţe, la ora transmiterii acestei ştiri fiind transportaţi către Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Prefectul a afirmat, potrivit mediafax, cǎ o comisie de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş s-a deplasat la şcoala din Lunca Corbului pentru a verifica ce s-a întâmplat, primele informaţii arătând că bomboanele cu care au fost serviţi copiii erau în termenul de garanţie, după cum scrie pe cutie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult