Acasa Actualitate-InternaSocial Argeș – accident rutier: Patru persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat

Argeș – accident rutier: Patru persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Un microbuz cu călători s-a răsturnat, în dimineața de marți, 2 decembrie, pe drumul județean care face legătura între localitățile argeșene Cocu și Cotmeana, din cauza carosabilului alunecos.

Argeș - accident rutier: Patru persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat

Argeș – accident rutier: Patru persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat (foto:salajulpenet.ro)

Primele concluzii ale anchetei efectuate de polițiști arată că șoferul microbuzului, în care se aflau opt pasageri, nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, pe șosea fiind depus un strat de zăpadă. „Din cauza neadaptării vitezei, autovehiculul a derapat, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat într-un șanț adânc de aproximativ trei metri”, a declarat, potrivit Agerpres, agentul Mădălina Sima, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Patru persoane au fost rănite în accident. Cele patru persoane accidentate au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. La aceeași unitate sanitară au fost duse și celelalte cinci persoane aflate în autovehicul, pentru investigații medicale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult