Acasa Actualitate-InternaSocial Argeş: Două persoane, rănite după ce o maşină a căzut de pe un pod

Argeş: Două persoane, rănite după ce o maşină a căzut de pe un pod

scris de Stefan Galai
2 afisari

O maşină în care se aflau două persoane a căzut aproximativ 15 metri de pe un pod într-o mlaştină de pe râul Argeş. În urma accidentului, cele două persoane aflate în maşină au fost rănite.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, în maşină se aflau un bărbat de 42 de ani şi o tânără de 27 de ani care se întorceau de la o petrecere, informează Mediafax.

Şoferul le-a declarat poliţiştilor că a vrut să evite o groapă, dar din cauza vitezei nu a mai reuşit să redreseze maşina, care a rupt balustrada podului şi a căzut aproximativ 15 metri, într-o mlaştină.

„Şoferul şi pasagera au fost răniţi, iar pentru a-l scoate pe bărbat a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Bărbatul, care a spus că a consumat alcool înainte de a se urca la volan, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu răni grave, în timp ce tânăra, care are răni uşoare, a refuzat spitalizarea”, a declarat, vineri, medicul Valentina Dublea de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Argeş.

Bărbatului i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi îi va fi întocmit dosar penal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS