Acasa Actualitate-InternaSocial Argeş: Incendiu la un centru de butelii unde ar fi blocată o persoană

Argeş: Incendiu la un centru de butelii unde ar fi blocată o persoană

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Reprezentanţi ISU Argeş au spus că la punctul de distribuţie a buteliilor în care a izbucnit un incendiu puternic luni dumineaţa, s-ar afla o persoană care nu a putut ieşi din cauza flăcărilor.

Argeş: Incendiu la un centru de butelii, unde ar fi blocată o persoană

La faţa locului au fost aduse trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de pompieri militari Câmpulung Muscel, iar reprezentanţii Electrica au oprit alimentarea cu energie electrică a clădirii. Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a afirmat pentru mediafax, că la momentul izbucnirii incendiului în incinta centrului, care funcţionează într-o casă cu o suprafaţă de aproximativ 140 de metri pătraţi, se aflau 20 de butelii, pompierii reuşind până acum să scoată zece dintre acestea.

De asemenea, aceasta a susţinut că în clădire s-ar afla un bărbat care nu a reuşit să iasă din cauza flăcărilor. „Există informaţia că înăuntru este o persoană care nu poate ieşi din cauza flăcărilor, un om care l-a ajutat pe proprietarul centrului să evacueze din butelii. Persoana este căutată de colegii mei, care sunt echipaţi cu măşti şi tuburi cu oxigen.” a precizat reprezenta ISU Argeş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult