Acasa Actualitate-InternaSocial Asistenţă de urgenţă de Sărbători – vezi în ce spitale din Bucureşti

Asistenţă de urgenţă de Sărbători – vezi în ce spitale din Bucureşti

scris de Z.V.
1 afisari

În perioada 21-27 decembrie va fi asigurată asistenţă medicală de urgenţă în 9 spitale din Bucureşti şi Ambulanţa Bucureşti – Ilfov.

Asistenţă de urgenţă de Sărbători – vezi în ce spitale din Bucureşti

Cele 9 spitale deschise pentru cazuri de urgenţă în perioada de Crăciun în Bucureşti sunt:  Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” şi Spitalul Clinic de Urgenţă Copii „M.S. Curie”.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov va avea program normal de lucru în perioada 21 – 27 decembrie, asigurând şi eliberarea de certificate constatatoare de deces în zonele pe care le deserveşte. Solicitările populaţiei vor fi preluate la numărul unic de urgenţă 112. De asemenea, potrivit mediafax, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, în Sectorul 1, sesizările fiind preluate la numerele de telefon 021/3112180 şi 021/3112190.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult