Acasa Actualitate-InternaSocial ASPA: Numǎrul hingherilor din București a fost suplimentat

ASPA: Numǎrul hingherilor din București a fost suplimentat

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Numărul de hingheri a fost suplimentat în Bucureşti, a anunţat marţi, 10 septembrie directorul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu.

ASPA: Numǎrul hingherilor din București a fost suplimentat (foto:adoptiicaini.ro)

Şeful ASPA s-a prezentat de dimineaţă la Parchetul General, unde a depus documente în legătură cu asociaţia Caleidoscop, în evidenţa căreia figura unul dintre câinii care l-au muşcat pe băieţelul de patru ani şi i-au provocat moartea.  Potrivit Agerpres, după ce a ieşit din sediul Parchetului, Răzvan Băncescu a anunţat că ASPA a suplimentat de marţi numărul hingherilor. 11 echipaje formate din cel puţin doi prinzători vor acţiona pe teren, faţă de trei câte erau până în prezent.

Totodatǎ, el a declarat că se fac eforturi pentru a găsi noi adăposturi unde să fie cazaţi maidanezii luaţi de pe străzile Capitalei.  Director ASPA a mai spus că de la moartea băieţelului de patru ani a crescut numărul solicitărilor făcute de către cetăţeni pentru prinderea maidanezilor. Dacă înainte erau 70-80 pe zi, acum numărul acestora este de peste 200 zilnic. Întrebat dacă ASPA a început eutanasierea câinilor maidanezi, în baza hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 6 septembrie, Răzvan Băncescu a spus că mai întâi acest act normativ trebuie verificat de Prefectura Bucureşti şi apoi pus în aplicarea

1 comentariu

ValVerde 10-09-2013 - 14:52

„Numǎrul hingherilor din București a fost suplimentat”

===

Nu-l mai prindem pe Huhu pe aici…si-a gasit servici.
(Huhule, ii prinzi, ii inregistrezi si noapte te duci sa le dai drumu’. Altfel cum sa-ti asiguri stabilitatea laborala ? Se termina maidanezii si iar incepi sa dai copy/paste pe blog.)

MalVerde, nu ne trebuiesc gaze de sist !!!
Uite ce economie vibranta are Romania ! Locuri de munca berechet !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult