Acasa Actualitate-InternaSocial Atentie, chiar si piscinele bine ingrijite pot fi periculoase!

Atentie, chiar si piscinele bine ingrijite pot fi periculoase!

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Specialisti in sanatate publica din cadrul Ministerului Sanatatii atentioneaza ca apa din piscina si stranduri poate sa fie o sursa de microorganisme infectioase, bacterii, virusi, paraziti si ciuperci. Potrivit acestora, daca microorganismele patrund in organism, apot genera o serie de infectii, cele mai frecvente fiind cele de la nivelul pielii, ochilor, urechilor si tubului digestiv.


Chiar si in piscinele atent ingrijite exista pericolul contactarii de infectii, pentru ca unii germeni sunt rezistenti la actiunea de dezinfectare a apei. Oana Grigore, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, spune ca cei mai expusi bolilor sunt copiii, femeile insarcinate si persoanele cu un sistem imunitar deficitar. Medicii recomanda ca persoanele care au diverse afectiuni, cum ar fi cele digestive, cutanate sau oculare, sa amane baia in piscina pana dupa vindecarea acestora.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult