Acasa Actualitate-InternaSocial Atenţie, Poşta nu are miercuri InfoPost!

Atenţie, Poşta nu are miercuri InfoPost!

scris de M.I.
1 afisari

Activitatea serviciului de relaţii cu clienţii InfoPost al Poştei Române va fi întreruptă miercuri din cauza unor lucrări de relocare a echipamentelor tehnice, a anunţat compania, într-un comunicat de presă.

Atenţie, Poşta nu are miercuri cu InfoPost!

Potrivit sursei citate, conexiunile telefonice ale serviciului de relaţii cu clienţii vor fi suspendate pentru un interval de şase ore, întrucât, începând cu această dată, operatorii îşi vor desfăşura activitatea într-o altă locaţie.  În cazul în care acest interval orar de indisponibilitate se va mări din cauze subiective, clienţii Poştei Române vor putea obţine informaţii despre serviciile şi produsele poştale accesând site-ul companiei www.posta-romana.ro. InfoPost este Serviciul de Relaţii cu clienţii care oferă tuturor celor care apelează numărul 021/9393 din Bucureşti şi 021/ 9393111 din ţară sau de pe telefonul mobil, informaţii utile din domeniul poştal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult