Acasa Actualitate-InternaSocial Atentie soferi! A venit ninsoarea

Atentie soferi! A venit ninsoarea

scris de Ziua Veche
5 afisari

În judeţele Prahova, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Arad, Alba, Bihor, Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş şi Harghita ninge abundent, vineri, dar circulaţia se desfăşoară fără probleme, poliţiştii verificând în trafic dacă maşinile de peste 3,5 tone care merg pe drumurile din aceste zone sunt echipate cu lanţuri.


Subinspectorul Laurenţiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, a declarat, vineri dimineaţă, pentru Mediafax, că în prezent ninge în judeţele Prahova, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Arad, Alba, Bihor, Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş şi Harghita , însă nu sunt probleme de trafic, stratul de zăpadă depus atingând maximum trei centimetri.

Potrivit prognozei meteorologilor, temperaturile continuă să scadă în zilele următoare şi va ninge în mai multe judeţe, de aceea şoferii care pleacă la drum trebuie să îşi echipeze maşinile corespunzător şi să circule cu prudenţă.

Traficul rutier pe DN 71 Târgovişte – Sinaia a fost blocat aproximativ o jumătate de oră, vineri dimineaţă, în zona Cotei 1000 a Vârfului Păduchiosu, din cauza zăpezii care s-a aşternut pe carosabil în strat de aproximativ patru centimetri, drumarii intervenind cu utilajele de deszăpezire.

Toate drumurile naţionale din judeţul Harghita sunt acoperite de zăpadă, iar pe anumite artere circulaţia se desfăşoară îngreunat din cauza ninsorilor, utilajele de deszăpezire acţionând pentru curăţarea carosabilului.

Circulaţia este îngreunată de ninsoare pe majoritatea drumurilor din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde se intervine cu 26 de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult