Acasa Actualitate-InternaSocial Atenţie vâlceni! Pe strada Titulescu vă aşteaptă o mare groapă

Atenţie vâlceni! Pe strada Titulescu vă aşteaptă o mare groapă

scris de C.F.V.
8 afisari

O groapă de mari dimensiuni, apărută pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, a făcut deja prima victimă, miercuri noaptea, potrivit IPJ, o şoferiţă, aflată la volanul maşinii, intrând cu roata din stânga faţă în această groapă, pe strada Nicolae Titulescu.

Atenţie vâlceni! Pe strada Titulescu vă aşteaptă o mare groapă

‘O tânără din Râmnicu Vâlcea a intrat, din neatenţie, cu maşina în această groapă. A fost scoasă în timp util de un utilaj care se afla în apropiere. Le recomandăm conducătorilor auto să evite circulaţia pe strada Nicolae Titulescu’, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.
Miercuri seară, pe o arteră principală din municipiul Râmnicu Vâlcea a apărut o groapă de mari dimensiuni. ‘Am fost informaţi, prin apel de urgenţă, că pe str. Nicolae Titulescu, cea care leagă Cartierul Traian de Cartierul Nord, a apărut un crater de doi metri adâncime, patru metri lungime şi doi metri lăţime, care, pur şi simplu, a blocat traficul rutier pe această arteră. Din fericire, nu era niciun autovehicul în zonă la acea oră.

Poliţia s-a deplasat imediat, a marcat zona şi a închis traficul rutier. Nu se ştiu cauzele producerii acestui fenomen, dar, probabil, umiditatea din sol a dus la formarea acestui crater’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. Primarul oraşului, Romeo Rădulescu, s-a deplasat în zonă şi a declarat că această stradă, mai ales zona respectivă, va intra în reparaţii în regim de urgenţă, deoarece artera este importantă atât pentru locuitorii cartierelor riverane, cât şi pentru complexul comercial aflat în imediata vecinătate. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a descoperit că în zonă se afla o conductă veche din 1969, care s-a fisurat şi infiltraţiile au săpat terasamentul străzii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult