Acasa Actualitate-InternaSocial Au inghetat dupa ce au ramas cu trenul in camp

Au inghetat dupa ce au ramas cu trenul in camp

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Pe langa sute de minute de intarziere si zeci de trenuri anulate, gerul din ultima vreme care a afectat Romania provoaca si alte probleme CFR-ului.

 

 In noaptea de luni spre marti, calatorii trenului personal Bucuresti – Ploiesti Sud au stat ore bune in frig, dupa ce acesta s-a defectat. Noua oameni au fost preluati de Ambulanta Ilfov si dusi la spitalul din Peris pentru ingrijiri medicale legate de hipotermie. De asemenea, un tren a deraiat marti dimineata la Suceava, din cauza unei bucati de gheata. Este vorba despre trenul personal 5501 Suceava-Pascani, in care se aflau aproximativ 150 de persoane. Marti dupa-amiaza, un alt personal, care facea legatura intre Izvorul Muresului si Brasov, a deraiat in judeţul Harghita. Evenimentul a avut loc la iesirea din gara Sansimion, spre Tusnad. Un incident similar s-a petrecut si luni dimineata, in judetul Covasna, intre localitatile Malnas Sat si Bixad. In toate cazurile, autoritatile au anuntat ca nu s-au inregistrat raniti. 

CFR informeaza ca garniturile care circula cu restrictii de viteza au intarzieri de pana la 250 de minute, din cauza gerului, circulatia feroviara desfasurandu-se in continuare cu dificultate.Marti sunt anulate opt trenuri personale:

– 5752/5752-1, 5755-2/5755 anulate pe relatia Campulung Moldovenesc – Moldovita si retur

– 6421 si 6422 anulate pe relatia Barlad – Falciu Nord si retur

– 6432 s 6433 anulate pe relatia Iasi – Crasna si retur

– 6431 anulat in relatia Crasna – Husi

– 6434/6434-1 anulat pe relatia Husi – Vaslui

– 5631 anulat pe relatia Gura Putnei – Putna

– 5632 anulat pe relatia Putna – Dornesti

Miercuri sunt anulate, de asemenea, doua trenuri personale care nici marti nu circula, respectiv 5631 si 5632.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult