Acasa Actualitate-InternaSocial Au pierit in incendiu. Trei, Doamne, si toti trei…

Au pierit in incendiu. Trei, Doamne, si toti trei…

scris de M.A.
2 afisari

Trei copii, cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani, si-au pierdut joi viata in urma unui incendiu care le-a cuprins casa in care se aflau. Este vorba despre trei fetite, surori, care au fost omorate de fumul izbucnit in locuinta aflata in satul Nicolae Balcescu din judetul Constanta.

Au pierit in incendiu. Trei, Doamne, si toti trei...

Au pierit in incendiu. Trei, Doamne, si toti trei...

Incendiul a fost anuntat de catre salariatii Primariei, in jurul orei 11.40. De fapt, tot ei, impreuna cu satenii aflati acasa au reusit sa stinga incendiul si sa scoata copii afara. La fata locului au ajuns doua ambulante, una de la Constanta si alta de la Navodari, dar angajatii Serviciului de Ambulanta nu au putut decat sa constate decesul celor trei copii. De asemenea, au realizat ca doar unul dintre copii era ars, semn ca decesul lor a avut drept cauza principala inhalarea de fum.

Unul dintre parinti, tatal, era prin curte si nu a realizat decat cand era prea tarziu ce se intampla in casa lor. Mama era plecata la magazinul alimentar din localitate, pentru a cumpara paine. Localnicii care au luptat pentru scoaterea copiilor din incaperea care ardea au afirmat ca cei trei copii erau incuiati in camera care a ars.

Se pare ca familia era mutata de curand in comuna Nicolae Balcescu; venisera din Crucea, o alta comuna constanteana. Vecinii afirma ca copiii erau bine intretinuti, curati si sanatosi si ca acest tragic eveniment este total neasteptat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult