Acasa Actualitate-InternaSocial Avertizare meteo de ger: România îngheaţă la -26 de grade

Avertizare meteo de ger: România îngheaţă la -26 de grade

scris de Z.V.
6 afisari

România, îngheaţă. O avertizare meteo de ger şi intensificări de vânt valabilă de miercuri de la ora 13:00 până sâmbătă la ora 10:00, cu temperaturi de la -15 grade în nord-est, centru şi sud, la -26 de grade în Transilvania, a fost emisă miercuri de ANM.

Avertizare meteo de ger: România, îngheaţă la -26 de grade

În după-amiaza zilei de miercuri şi în cursul nopţii de miercuri spre joi, vântul va continua să prezinte intensificări în nord-estul, centrul ţării şi la munte, dar mai ales în regiunile sudice, spulberând sau viscolind zăpada.

Începând de joi vremea se va răci treptat, devenind deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în cursul nopţii de joi spre vineri, cu precădere în nord-estul, centrul şi sudul ţării, unde minimele vor coborî frecvent sub -15 grade, până în jurul valorii de -26 de grade în estul Transilvaniei. Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult