Acasa Actualitate-InternaSocial Update: Avertizare meteo de ploi si vijelii pana duminica seara. Disconfort termic in sudul si estul tarii

Update: Avertizare meteo de ploi si vijelii pana duminica seara. Disconfort termic in sudul si estul tarii

scris de Ziua Veche
2 afisari

Update: Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, o informare meteorologica ce vizeaza manifestari de instabilitate atmosferica, temperaturi ridicate si disconfort termic, valabila duminica, intre orele 10:00 si 21:00.

In aceasta dupa-amiaza, dar si  in primele zile ale saptamanii viitoare, vremea va fi calduroasa, mai ales in zonele de campie din sudul si estul teritoriului, unde indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati.

Instabilitatea atmosferica se va manifesta local, duminica, prin intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice, averse ce pot avea si caracter torential si conditii de grindina, indeosebi in regiunile de deal, podis si de munte.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o informare meteorologica ce vizeaza manifestari de instabilitate atmosferica, temperaturi ridicate si disconfort termic, valabila in intervalul 31 iulie, ora 20:00 – 1 august, ora 20:00. Incepand din seara zilei de sambata, in vestul si sud-vestul tarii, instabilitatea atmosferica se va manifesta local prin intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice, averse ce pot avea si caracter torential si caderi de grindina, transmite Mediafax.

 

 

 

 

Pe parcursul noptii ce urmeaza si al zilei de duminica, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse si in celelalte regiuni, in special in nord-est si in zonele de deal si de munte. Vremea va deveni calduroasa mai ales in partea de est si sud-est a teritoriului, unde duminica dupa-amiaza, dar si la inceputul saptamanii viitoare, indicele temperatura-umezeala ITU va depasi pragul critic de 80 de unitati.

0 comentariu

gili 22-07-2010 - 16:50

Nush cine l-o fi comandat , da ce pot sa-ti spun sigur , este ca pina la primavara nu o sa mai auzi de nicio aripa de pedelei , de fapt nu o sa mai ramina nici oscior de ei , dar … aripi …

urbos 22-07-2010 - 18:37

Gilica, dementul Basescu nu mai pleaca decat mort. Sondajele astea nu mai au relevanta acum, orice discutie despre pierderi, castiguri electorale, alegeri etc, sint degeaba, pentru ca acum nu mai exista cadru democratic. Daca nu se intampla un miracol, ca descreieratul sa dispara in cel mult doua luni, Romania e pa! Risca dezmembrarea.
O spuneam mai demult, tot de la bozgori va pleca razmerita, dementul si dementii vor plusa apoi pe cartea nationalista, iar Romania se rupe. Basescu oricum e terminat, intrebarea e daca crapa doar el, sau distruge totul odata cu el. Moarte dictatorului!

naex 23-07-2010 - 07:07

Ti-a spus cineva ca poti sa-l pupi pe Base- kor si in acest mandat?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult