Acasa Actualitate-InternaSocial BAC 2011. Subiectele, Evaluarea şi notarea la istorie şi matematică

BAC 2011. Subiectele, Evaluarea şi notarea la istorie şi matematică

scris de Ziua Veche
5 afisari

La examenele de Matematica si Istorie – sustinute miercuri, 29 iunie, in cadrul Bacalaureatului 2011 – a fost extrasa varianta de subiecte numarul 5. Elevii de clasa a XII-a au susţinut proba scrisă obligatorie a profilului, matematică sau istorie.

La primul subiect al probei scrise la istorie, elevii au avut de răspuns la şapte întrebări, ajutaţi de două texte despre Vlad Ţepeş şi Matei Basarab. Al doilea subiect a fost despre istoria Europei, mai exact perioada lui Mussolini. Elevii au avut de răspuns la şase întrebări, pe baza unui fragment dat. Subiectul al treilea a constat elaborarea unui eseu, de aproximativ două pagini, despre statul român modern şi relaţiile internaţionale din secolul al XIX-lea şi prima jumătate a secolului al XX-lea. Peste 210.000 de elevi au intrat, luni, la probele scrise de la Bacalaureat 2011. Prima probă a fost la limba şi literatura română. Vineri, 1 iulie, elevii vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării.

ZiuaVeche.ro vă prezintă subiectele şi baremurile de evalure şi notare la examennele de matemaică şi istorie din cadrul sesiunii de Bacalaureat 2011: 

Subiecte Istorie
Subiecte Matematica M1
Subiecte Matematica M2
Subiecte Matematica M4 

Evaluare si notare Istorie
 Evaluare si notare M1
 Evaluare si notare M2
 Evaluare si notare M4

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult