Acasa Actualitate-InternaSocial BAC 2011. Subiectele si baremele la istorie si matematica

BAC 2011. Subiectele si baremele la istorie si matematica

scris de D.S.S.
1.282 Afisari

Bacalaureatul 2011 sesiunea august-septembrie a continuat miercuri, 31 august, cu proba scrisa obligatorie a profilului Matematica si Istorie. Examenul de Istorie a fost sustinut de absolventii de la profilurile umanist, artistic, pedagogic, educatie fizica si sport, teologic, iar examenul de Matematica de absolventii de la profilurile real, servicii, resurse naturale si protectia mediului, tehnic, pedagogic si militar.

Bacalaureat 2011 sesiunea de toamna

Peste 78.000 de elevi s-au înscris pentru a susţine proba obligatorie a profilului – matematică sau istorie – în cadrul celei de a doua sesiuni a bacalaureatului 2011, programată miercuri, 31 august.

La primul subiect al probei la Istorie, elevii au primit două texte la prima vedere, unul care se referea la cnezatele româneşti din Oltenia din prima jumătate a secolului al XIII-lea, iar de-al doilea era legat de entităţile româneşti de la Sud de Carpaţi şi invazia mongolă din 1241. Pe baza acestora, elevii au trebuit să rezolve şapte cerinţe.

Ultima probă scrisă este programata vineri, 1 septembrie. Rezultatele vor fi afişate duminică, 4 septembrie. Va prezentăm subiectele si baremele la proba scrisa obligatorie a profilului Matematica si Istorie dela BACALAREAT 2011, sesiunea august septembrie:

Proba Ec Istorie Var 02

Proba E c Istorie Barem02 

Proba Ec Matematica M1 Var 02

Proba Ec Matematica M1 Barem02 

Proba Ec Matematica M2 Var 02

Proba Ec Matematica M2 Barem 02 

Proba Ec Matematica M4 Var 02

Proba Ec Matematica M4 Barem 02 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS