Acasa Actualitate-InternaSocial BAC-Olimpici: Promovabilitate de 35%, după rezolvarea contestaţiilor

BAC-Olimpici: Promovabilitate de 35%, după rezolvarea contestaţiilor

scris de A.B.
9 afisari

Promovabilitatea la bacalaureatul dedicat elevilor din loturile pentru olimpiade şi concursuri internaţionale sportive sau pe discipline a crescut cu mai puţin de un procent după rezolvarea contestaţiilor, de la 34,2 la 35%, fiind promovaţi doar şapte dintre cei 319 care au contestat notele.

bac

foto: yiarulyona.ro

Potrivit rezultatelor finale publicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bacău, 35% dintre cei 877 de elevi care au participat în acest an la sesiunea specială a bacalaureatului au fost declaraţi „admişi” după susţinerea examenului în perioada 21-31 mai 2012. Iniţial, promovabilitatea a fost de 34,2 la sută, însă acesta a crescut cu aproape un procent în urma rezolvării contestaţiilor. Practic, dintre cei 319 candidaţi respinşi care au depus contestaţii, doar şapte au obţinut punctele necesare absolvirii bacalaureatului, în urma recorectării tezelor. Cea mai mare creştere a unei medii a fost de la 5,73 la 6,41, după ce candidatul a primit un punct în plus la teza de limba şi literatură română şi 1,05 puncte la cea de geografie. Şi în rândul celor declaraţi admişi au existat 19 candidaţi care au depus contestaţii, 12 dintre aceştia obţinând şi o creştere a mediei în urma recorectării tezelor. Cea mai mare creştere a fost de 45 de sutimi, de la 7,88 iniţial la 8,33, după recorectarea a două teze. Cea mai spectaculoasă creştere a fost însă la o teză la limba şi literatura română, cu 1,25 puncte, de la 6,15 la 7,40, ceea ce a făcut ca şi media finală să crească de la 6,96 la 7,35. Sesiunea specială a bacalaureatului s-a desfăşurat în perioada 21-31 mai, cu afişarea rezultatelor pe 31 mai, ora 18.00, şi depunerea contestaţiilor în aceeaşi zi, în intervalul ora 18.00-22.00. Rezolvarea contestaţiilor s-a făcut în cursul zilei de vineri, când, spre miezul nopţii, au fost afişate şi rezultatele finale.

Din totalul celor 880 de candidaţi înscrişi, la examen s-au prezentat 877, iar 300 dintre ei au fost declaraţi admişi, înainte de rezolvarea contestaţiilor. Un număr de 106 candidaţi au reuşit să promoveze probele de examen, însă nu au obţinut media 6.00, necesară pentru a trece examenul. Din examen au fost eliminaţi 25 de candidaţi, care au fost prinşi având asupra lor fiţuici sau telefoane mobile. Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul ISJ Bacău, cea mai mare medie obţinută de vreun olimpic este de 9,90, la polul opus fiind media 1,63. Sesiunea specială a bacalaureatului s-a desfăşurat la Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan cel Mare” şi Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Nicolae Vasilescu-Karpen” Bacău, iar la examen s-au înscris 921 de liceeni aflaţi în proceduri de selecţie sau pregătire pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la competiţii sportive, cum ar fi campionatele europene sau mondiale de juniori. Probele scrise au avut loc după următorul calendar: 28 mai – Limba şi literatura română, 29 mai – proba obligatorie a profilului, 30 mai – proba la alegere a profilului şi specializării, 31 mai – Limba şi literatura maternă. Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Octavian Morariu, s-a declarat surprins de numărul mare de candidaţi din această sesiune şi a cerut „o investigaţie”, în condiţiile în care, a precizat el, la Centrele Naţionale Olimpice pentru Pregătirea juniorilor activează doar 108 sportivi cu vârsta de bacalaureat.

„Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului precizează că la sesiunea specială de bacalaureat se pot prezenta nu doar participanţii la olimpiade sportive şi pe discipline, ci şi participanţii la concursurile internaţionale sau elevii care se află în loturi de pregătire pentru competiţiile internaţionale în perioada rezervată sesiunii normale a examenului de bacalaureat (11 iunie – 6 iulie). Ca atare, printre cei care şi-au manifestat intenţia de a participa la sesiunea specială s-au aflat mai mult de 108 competitori, cât susţine preşedintele COSR că s-ar afla în lotul olimpic, respectiv 928, dintre care s-au înscris 880 şi s-au prezentat 877, toţi absolvenţi ai promoţiei 2012. Subliniem că 47 dintre aceştia sunt competitori la concursuri pe discipline de învăţământ, restul fiind la cele sportive”, s-a arătat într-un comunicat de vineri al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS).

122 comentarii

BULA 02-06-2012 - 16:19

Sa se dea Bac diferentiat si mai „domol”. Exigenta mare la selectie sa fie la admiterea la facultate, obligatoriu prin examen.
Si sa nu mai fie scosi elevii care merg la olimpiade, de la orele de clasa, cu lunile, pe motivul ca profilor le e lene sa lucreze suplimentar. Pregatirea pentru performanta sa se faca fara afectarea activitatii normale.

Liviu 02-06-2012 - 18:57

D-tra chiar nu intelegeti ca in felul asta natia asta nu va ajunge nicaieri ?! Trebuie taiata odata coada cainelui ! Exigenta trebuie sa fie la toate palierele … Diferentiat dupa gradul de dezvoltare si intelegere al lucrurilor insa exigenta !!! Numai asa scoala va reincepe sa scoata oameni adevarati si responsabili. Sa se faca mai putina materie (adica pur si simplu sa se revina la programa de dinainte de 1990 !!!) dar aia care se face sa se faca ca lumea. Examenele din acea materie sa se dea ca lumea. Extemporalele, testele, tezele, examenele sa se faca ABSOLUT TOATE ca lumea ! La starea asta de lucruri s-a ajuns si din cauza cocoloselilor de toate tipurile, ca sa-i lasam „maica” mai „liberi”, sa nu mai invete atata ca am invatat noi destul … Am muncit noi si pentru ei ! In felul asta nu mai scoatem noi oameni din generatiile astea …

BULA 02-06-2012 - 21:05

Domnule, am spus foarte clar, in nenumarate randuri, ca este o discrepanta enorma intre exigenta (notarea) in timpul liceului si ce se intampla la bacalaureat. De cand nu s-a mai dat examen de admitere la facultate si s-a intrat cu dosarul, cu mediile din timpul liceului si de la bac, la toate liceele s-a inceput cu sistemul raportarilor false, cu acordarea de note de 9 si 10 unor elevi care nu meritau nici 5. S-a permis si copierea la bac, tot ca sa intre cat mai multi absolventi la facultate. Situatia s-a degradat si la colegiile de prestigiu, ca doar nu era sa dea acolo note mici, pe merit, si sa nu le intre elevii la facultate.
Asta am spus, ca este aberant sa se casune pe elevi la sfarsitul liceului, cand timp de 4 ani nu i-au scos din note de 9 si 10. Dumneata nu vezi ca se acopera aceasta porcarie si ca nici acum nu s-au publicat rezultatele de la testarea din toamna trecuta ? Ar fi interesant de vazut cat e de mare diferenta intre media pe clasa la testare si media din anul anterior.
Ce tot ii dai inainte cu taierea cozii catelului ? Ce te roade ? Este vorba despre niste tineri (copiii nostri), de care si-au batut joc cei de la guvernare, in special din ’96 incoace. S-au dat diplome peste diplome, paradilome si doctorate, si dumneata vrei ca dintr-odata sa se distruga o generatie, sa ajunga subalternii idiotilor care au prins sistemul anterior si au „studii superioare” ? Ce vrei, sa se dea cu parul in absolventii de acum, dupa ce n-au facut carte cu ei in tot liceul ? Seriozitatea trebuie sa se manifeste in primul rand la ce se face in cei patru ani de liceu, sa se dea notele pe merit, sa se lase corigenti si repetenti, si dupa aia sa le ceara performanta la bac. Si orice schimbare se face cu tact, gradat, ca sa nu apara „oscilatii” in sistem.

Repet a N-a oara, ca notarea in timpul liceului este total neserioasa. Se umfla notele la maxim, pentru ca lumea s-a invatat asa, de cand nu s-au mai dat examene de admitere la majoritatea facultatilor.

Liviu 02-06-2012 - 21:55

Nu va fie teama ca idiodtii care au primit diplome acum nu sunt utilizati NICAIERI pe posturi specifice specialitatilor si calificarilor scris ein aceele diplome ! Daca copilul d-tra va sti ceva real nu va ajunge niciodata subalternul idiotilor cu diplome false … De undeva insa trebuie inceput, cu niste generatii ! TREBUIE SA SE FACA CEVA !!! Dar stiti cum este romanul: chiar cu mine te-ai gasit sa incepi domnule ?! Incepe cu aia de dupa mine … Aia de dupa el zic si ei la fel si tot asa … Stiu ca aveti copilul in sistem in acest moment si de aceea nici nu mai puteti sa judecati obiectiv ! daca spuneti ca notarea din liceu este neserioasa eu propun acum aici o solutie simpla: ABSOLUT TOTI profesorii din licee sa fie scosi la pensie sau sa fie dati afara pur si simplu fara nicio exceptie iar profesorii facultatilor acelora care se vor desfiinta sa devina profesori de liceu !!! Sunteti de acord sau si aici aveti oarece obiectii, si la propunerea asta puneti frana ?!

BULA 02-06-2012 - 22:08

Deocamdata se tine seama de diploma si de hartiile din dosar. Calificarea reala se vede la productie (la razboi, etc), dar la noi nu e cazul.

Liviu 02-06-2012 - 22:23

Ce mai conteaza domnule daca iau Bacalaureatul „mai domol” si dupa aceea nu mai intra la facultate ?! Nu vor ajunge absolventi de nivel superior idioti insa vor fi absolventi cu pregatire medie dar tot idioti !!! Este o chestie CACApitalista cu stima de sine sau ce ?! Sunt mai putini periculosi in pozitiile „cu pregatire medie” ?! Eu zic ca nu, sunt chiar mai periculosi !!! Ca la facultate de bine de rau se mai cizeleaza un pic chit ca trec ca gastile prin apa … dar mai vad si ei una-alta, mai au habar de cate ceva !

Uite Bobocelul nostru este exemplul cel mai clar ! Valoarea lui este a unui parchetar cu studii mediii insa a ajuns si el la facultate, si-a batut macar joc de cativa „profesorasi” de pe acolo … adica a facut ce educatie a primit acasa dupa ce-i veneau parintii de la santier !!! Are acum curajul sa „se ia in gura” cu noi pe aici, mai face un „copy-paste” de pe undeva „de pe net”, mai isi insuseste ideile unora, face si el ce poate saracu’ ! Ba se baga in subiecte ce neam de neamul lui nu isi inchipuiau ca va ajunge vreo odrasla de-a lui … Ce conteaza ce spune ? important est esa spuna ! Adica a facut o facultate si are dreptul acum sa spuna si el cate ceva … Este adevarat ca este zdrelit in genunchi de la pus parchet si ca umbla in bermude si slapi dar cine-l vede in spatele calculatorului ?!!

BULA 02-06-2012 - 22:36

Cine intra la facultate complet idiot, nu poate iesi de acolo decat tot complet idiot, dar cu diploma si cu nasul pe sus.
Eu lucrez la o facultate fara cautare, unde nu se completeaza nici locurile de la buget. In afara de cativa studenti cu care se poate lucra (si astia de maxim nota 6, dupa standardele vechi), restul sunt complet habarnisti. Nu stiu nici definitia curentului electric (99% dintre ei) dar li se dau note mari ca sa nu se retraga de la facultate si sa ramanem fara loc de munca. Asta e realitatea. Sunt prea multe facultati si nu se poate face selectia dupa valoare.
S-a ajuns la prostitutie totala. E o mare afacere cu diplome. Majoritatea profilor care se apropie de pensie si-au cumparat case la tara, de zeci de mii de euro, din spagi la examene.

DXN 03-06-2012 - 19:50

Bula,
Daca in continuare le vei cere studentilor tai de la electrotehnica sa faca graficul pa hartie milimetrica vei vedea ca studentiim care stiu cei aia un Matlab sau un Labview te vor fute pe la spate!

BULA 03-06-2012 - 20:40

Vorbesti sa n-adormi. Cu Matlab si Labview se lucreaza cand deja ai cunostintele de baza. Sunt instrumente de lucru, tot asa cu folosim calculatoarele (alea aritmetice, cu care lucreaza si pietarii), dar stim si cum se fac adunarile si scaderile. Iar la noi se lucreaza pentru grafice cu Origin.

Problema cu studentii e ca vin „lemn”, parca nici n-ar fi facut liceul.

DXN 03-06-2012 - 21:15

Bula,
Studentii vostri stiu de cel putin 17 ori mai mult decat stiti voi. Asta deoarece elevul de liceu cu profil informatic in clasa a IX-a are bani de AUDI castigati din softoreala pe care el o face din clasa a VII-a, idiotule.
Ce-i faceti voi in primii ani de asazisa facultate: TABULA RASSA. IUl invatati ce el stie sa faca de trei ani prin informatica pe care o are la dispozitie de cand s-a nascut.
Tu, ca un bou, nu vei intelege niciodata ca Lagrange sau Viete, ori Bolzano-Weirstrass sunt deja aplicatii nenotabile, iar minimaxul von NEWMAN sunt fumate de mult, cretinule.
Il veti reduce la prostiile vostre de notite pe care vi le-ati scris caligrafic in 1978 cu stilouri Flaro sao cu pix cu pasta americana, atat cat v-a ajuns, pe cate ao coala de A$ impaturita ca sa va incapa in buzunarul din dreapa de la haina vesnica de costum de 835 de lei dusa la Nufarul o data la trei-patru ani, bovinooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

BULA 04-06-2012 - 08:35

Mi se pare interesant modul in care ma cenzureaza domnii de la ZV. Pe unii ii lasa sa ma si injure si sa foloseasca cuvinte si expresii obscene, iar mie imi taie orice raspuns la aceste provocari.

Astia care scriu porcarii si sunt lasati in pace, cred ca sunt de la ZV.

BULA 04-06-2012 - 08:37

Nu este exclus ca derbedeul DXN sa fi omorat si oameni. Este ordinar in ultimul hal.

Ciu Huhu 04-06-2012 - 16:32

Uite ca pe retardatul pedelist securist basist Mache, nu-l cenzureaza!
E cumva ZV subventionata de stapinul lui Mache, dictatorul Basescu?

Liviu 05-06-2012 - 20:59

Problema este ca nu pot nici pe hartie milimetrica si nici in Labview … Nu „instrumentele” care le utilizeaza sunt problema ci baza care nu o mai au ! Revenind insa la „instrumentar” poate exemplul cel mai clar este programarea calculatoarelor care este ceva de netrecut pentru generatiile astea noi iar in viitorul apropiat probabil ca se va si scoate din programa cu motivatiile de care scrii tu aici „nevinovat”. In curand se va trece si la votul „democratic” cu motive din ce in ce mai corecte „politic” asa ca nu este departe vremea cand va fi aici „Idiocracy” in loc de „demo(N)cracy” !!!

DXN 03-06-2012 - 19:52

Bulache,
Ce faceai in 1962 cand cei care terminau liceul erau OAMENI MARI?

BULA 03-06-2012 - 20:44

Ce intrebare e asta ? Schimba stilul badaranesc de discutie, ca faci impresie proasta celor care iti citesc comentariile.

tomi 03-06-2012 - 22:50

Bula voi sinteti incapabili studentii sint buni. Am un prieten medic stomatolog in ARAD care citiva ani fusese lector la facultatea de stomatologie.Totul a mers bine pina au inceput sa vina sefii lui cu mici rugaminti,-=mai colega pe asta nu poti sa-l pici, este nepotul primarului=.Prietenul meu,baiat dintr-o bucata fuseseram colegi in comisia sociala a U.A.S.C.R. Timisoara se ridica si in aceeasi zi isi baga demisia,desigur dupa ce se descarca pe tot colegiul univesitatii zicind ca daca si acum pilele sint cele care conduc societatea vai de capul acelor care vor cadea pe mina unui medic ce-a luat examene pe baza de rudenii. Deci BULA tu continua sa-i treci ca de lucrat in productie tot nu esti capabil voi cei cu teoria habar nu aveti ce se intimpla in realitate sint sigur ca nu ai fi in stare sa realizezi nimic practic.Asi vrea sa te vad lucrind ca mine in proiectare unde nu ai voie sa faci greseli ca tot ce pui pe hirtie devine piesa dispozitiv masina care trebuie sa functioneze si inca foarte bine, trebuie sa-l proiectezi usor de manipulat de muncitor, sa-l faci ieftin,durabil eficient,sti ce BULA eu zic sa cobori un pic profilul ca ti s-a cam urcat mindria la creieri.
tomi

BULA 04-06-2012 - 08:42

Asta e o trecere de la amenintari, la compuneri libere. Nu te duce pe tine capul la mai mult. De unde dracu stii tu cum suntem noi, cei care lucram in invatamantul superior, si cum sunt studentii de acum ? Vezi-ti de surubelnita ta si nu te baga in treburi de oameni destepti.

Ciu Huhu 04-06-2012 - 10:34

Ba Tomi tu esti un prapadit de ajutor de mecanic auto, doar atit te duce mintea, si te lauzi ca lucrezi la proiectari, vai de capul tau, se vede din postarile tale cit esti de redus!

Mache 04-06-2012 - 14:15

Bula,

Sinplul fapt ca un retardat ca tine preda in invatamantul superior romanesc ridica mari semne de intrebare asupra calitatii acestui sistem. Sarind peste faptul ca ma fost studenti si stim cu totii ce fauna salasluia prin universitati. Nu-i asa?!

Apoi cand vine vorba de integritate, nu uita ca tu insusti ai recunoscut la un moment ca-ti treceai elevii indiferent ca de pe langa erau, pentru ca trebuia si tu sa-ti iei leafa cumva. Mai e ceva de adaugat aici?! 😉

BULA 04-06-2012 - 14:46

@Mache

Aaaaaa, asa este. Incepusem sa uit. Bine ca ai tu o tzinere de minte…dar, tot degeaba, ca tot parchetar junior esti, pupincurist-basist, etc., etc.
Deja ma plictisii.

Ma tantalaule, arata-mi tu la care facultate din tara asta se trec studentii la examene pe merit. Ca toti tin de ei ca de sfintele moaste, sa-si ia oamenii salariul. Pana si tu, prapaditule, umbli cu periuta in buzunar, sa-i perii pe aia la care le lustruiesti parchetul. Ma enervezi cu prostia ta. Deci nu intelegi sub nici o forma ca reforma si ordinea trebuie sa fie impusa de sus, de la politic, fara autonomie universitara si alte tampenii. Nici un salariat nu va actiona in sensul trecerii lui in somaj.

Europeanuul 04-06-2012 - 15:59

Mda, pe forumul Ziuaveche, Bula a ajuns un mare profesor universitar. Promoveaza partitura antisemitica, alaturi de Ciuhu si urbors, din zori si pina-n miez de noapte (cu ultimul se mai si trage de sireturi „in stil birjaresc“ cand se aprind in discutii filozofice pe marginea subiectelor de economie)

Europeanuul 04-06-2012 - 16:06

Don’ Profesor, va rog eu, mai explicati-ne inca odata mecanismul ala de distrugere in masa a fostei economii de aur – de catre puterili straine (USA si Anglia;)

BULA 04-06-2012 - 16:38

@Europeanuul

Tu nu ai vazut ca eu discut mai ales in legatura cu ce ne doare pe noi, pe teme de politica interna, si ma iau de evrei doar ocazional, cand constat ca ne lucreaza ? De unde o scosasi pe asta cu antisemitismul, ma putoare ordinara, bisnitar imputit ?

Am sa explic si de un milion de ori, ce industrie am avut si cum a fost distrusa, chiar daca ma batjocoriti voi, agentii de influenta din strainatate.

Ciu Huhu 04-06-2012 - 16:39

Bula, m-a uns la suflet raspunsul ce l-ai dat tantalaului Mache, slugoi al dictatorului Basescu, privitor la faptul ca profesorii-s obligati sa treaca studentii la examene pentru ca sa-si ia leafa, sa nu faca foame.

Ai scos bine in evidenta caracterul lui josnic de cretin pupincurist basist. Multumesc, serios!

BULA 04-06-2012 - 16:43

@Europeanuul

Ma, tu esti bozgor. De asta ne denigrezi permanent si bagi soparle.

Europeanuul 04-06-2012 - 17:35

Asa mai Bula, acum ai ajuns sa ma faci bozgor, evreu sau mai stiu eu ce agent strain (sorry, n-am timp de pierdut cu polemice din astea eftine).

P.S
ce fel de profesor ziceai ca esti?

urbos 04-06-2012 - 18:39

Domnul „europeanuul” a amintit de mine, d-aia e firesc un drept la replica:
Pentru ca mancatorului de fecale „europeaNUUL” ii sare tandara numa cand vine vorba de ce spun altii despre ji dani. Ca ce fac si ce spun aceiasi ji dani, nu-l intereseaza pe excrementul infect. Realitatea nu conteaza, jigodia incepe sa mestece partitura ji doveasca despre antisemitismul inventat tot de ei.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-06-2012 - 18:45

Dobre Sandu(EL) conf.Locate Family.com :com.Pogoanele Buzau str. UNIRII 793. TF. 0238552128

urbos 04-06-2012 - 18:53

Rog redactia ori sa scoata tot ce scrie satra ji doveasca si tiganeasca despre persoane private, ca vad ca apar si numere de telefon etc, ori sa faca publice datele acestor indivizi pentru a putea raspunde.

Sint sigur si ca „europeanuul” va lua atitudine si va infiera cu manie caracteristica amenintarile ji danilor si tiganilor de pe forum.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-06-2012 - 19:00

Dar ,va aflati in …privata , domnule Urbos /Sobru . CU TZAGANI si cu Ja DANI , d-le DOBRE SANDEL de la adresa mentionata!

vodka 04-06-2012 - 19:13

camarade Urbos, sunati-ne la 0769.843.205 sau la 0723.553.555.

Europeanuul 04-06-2012 - 21:21

urbosule, nu de putine ori comentariile pe acest forum au fost limitate la polemicile voastre. Am incercat sa intervin si eu de cateva ori tragandu-te de maneca sa o terminati cu generalizarile (respectiv cu acuzele pe care le aduceti mereu intregii evreimi). Pe partea cealalta am incercat sa-l trag si pe Tomi de maneca, rugandu-l sa te ignore (respectiv sa inceteze cu provocarile si cu turnatul uleiului pe foc).

P.S:
aspectul tragic este ca voi (tu, Ciuhu, Bula si digital parca) ati continuat condamnarea evreimii (la gramada) chiar si atunci cand cei doi au disparut de pe forum (pentru o perioada).

tomi 04-06-2012 - 21:58

BULA stimate profesor de metodica ascutirii cuielor, dupa vocabularu tau si minimul de bagaj de cunostiinte in mod sigur ca nu ai vazut in viata ta o facultate si in cazul in care totusi este un simbure de adevar in ce spui mai mult ca sigur ca esti paznicul de la poarta vreunei facultati mischene. Vai de scoala care ar avea profesori ce injura ca birjarii, scuipa si imbratiseaza ideologia neofascista, lasa-te de fente si recunoaste adevarul,ca de predat precis nu predai,etica pedagogica nu ti-ar permite sa te cobori la un asa nivel murdar cum esti,si daca ai terminat 10 clase m-as mira si de asta.Mister BULA in ceea ce consideri despre pregatirea mea fix in paispe ma doare,nici in vis nu ai fi capabil sa lucrezi intr-un loc cum lucrez eu si echivalentul salarului de 17.000 la 19.000 lei salar lunar poti sa sti ca nici in ISRAEL nu se da fara sa dai o munca de inalta specializare,si nu in orisice firma.
tomi
Citatul este valabil si pentru nenorocitul de CIU CIU,vinzator de bilete de tramvai in chiosul garii.

tomi 04-06-2012 - 22:35

@Europeanuul am toata aprecierea pentru impartialitatea si spiritul tau de observatie cinstit si corect.Da, am stat in umbra o vreme citind doar textele care nu era zi sa nu pomeneasca de mine si Carpathi cu toate ca nu figuram si nu comentam nimic iar atacurile antievreiesti incepusera sa se verse peste alti forumisti.Nu exista leac,ideolgia neofascista este singurul numitor comun,al acestui grup de vagabonzi inculti si primitivi,faptul ca m-am intors sa-i contrez este hotarirea mea de a nu le permite sa jubileze si sa danseze pe cadavrele fratilor pieriti in HOLOCAUST.
tomi

DXN 04-06-2012 - 22:50

Asta iti scriam odata:
Cred ca-l asteptati pe autor sa mai publice ceva, nu pentru a dialoga sau pentru a “upgrade”-a ideile enuntate sau sustinute, ci pentru a-l zgandari, ori (cu scuzele de rigoare) pentru a “i-o trage”! Manifestarea este -in fapt- o caprarie virtuala si putin lasa, deoarece -in spatele anonimatului (daca-i anonima o semnez si eu) atacul este greu de parat- poti introduce disciplina in mintea obraznica a unor neinstruiti.
Autorul nu polilogheaza (“polologheaza” este un derivat al unui cuvant nefericit redactat) ci isi exprima -in mod cultivat- ideile si atitudinea asociata acestora.
Invocarea poliloghiei este, de fapt, o atitudine de depunctare (nemeritata de autor sau de cititori) si … … deocamdata, ma opresc aici.

Scris la 15-01-2012

ValVerde 04-06-2012 - 23:38

urbos, iti dai cu dreptu’n stingu’ dar macar arati ca poti da un Google Search.

A generaliza inseamna exact ce-ti spuneam eu si ceea ce confirmi cu citatul din DEX
Inseamna a atribui trasturile individului intregului grup.

Mai simplu, desi nici asa nu sint convins ca ai sa intelegi, dupa mintea ta gaunoasa, eu ar trebui sa spun ca uitindu-ma la tine, huhu, degetel etc, toti romanii sint cretini si au ceva impotriva evreilor.

La fel, uitindu-ma la tomi & co. ar trebui sa declar ca toti evreii au mania persecutiei si sint agresivi cu tenta ridicola.

M-as insela in ambele ipoteze. Adunatura voastra nu reprezinta cele doua natii, deci generalizarea nu isi are locul.
Ai inteles mai caramida ???

dxn 04-06-2012 - 23:41

Buna VVcV,
Unde statusi pana acum?

Marius Bâtcă 05-06-2012 - 10:00

DXN, PARAIPAN,ANCUTA,

ALEGE-TI NICK-UL!!! Data viitoare cand mai postezi de la acelasi IP cu 3 nume diferite, iti sterg toate comentariille!

ValVerde 05-06-2012 - 00:10

Stateam pe margine si ma uitam cum va dati la gioale.

ValVerde 05-06-2012 - 02:17

dxn, n-ai s-o gasesti. Nu sint multe cazuri.
urbos face istorie medicala.

ValVerde 05-06-2012 - 02:19

Pardon, vodka

vodka 05-06-2012 - 02:26

prea tarziu, trebuie sa-mi dai un miel si o sticla de jinars, cand o sa ne intalnim, dar nu cred sa sti cum arat, deci plimba-te cu ele la tine tot timpul, sticloantza in poseta si mielul de sfoara.
🙂
DAR, FARA GLUMA ACUM, ai vazut ca au inchis formul (comentariile) la articolul cu China „Premierul României ridică mănuşa aruncată de Paul Dobrescu”
Scris de : Ion Petrescu 2012-06-04 15:13?
Este foarte interesant.

ValVerde 05-06-2012 - 02:34

@ vodka

ntz, nu ma plimb cu berbecu legat de-o sforicica ca ma intilnesc cu tomi, care o sa pretinda ca esti tu, ca sa-mi ia berbecu’ (ca o sa creada ca e urbos).
Tu pierzi (ramii fara berbec) tomi pierde ca trebuie sa continue sa caute, urbos cistiga ca-i stau ko-iele atasate (nu ca ar face mare lucru cu ele..), eu ramin cu sforicica.

vodka 05-06-2012 - 03:47

Eu cred ca totusi Urbos ar vrea sa discute anumite idei, pareri, etc. si il iriteaza ironia, de jigniri nici nu mai vorbesc. Ce e de facut? Ca nu se inghesuie el p-aici de ani si ani ca sa fie injurat, nu?
El il bag in masa, si nu-l mai injur, gata, a intarcat balia!
Ai dat de dreaku, bai Urbos bai!
Si iti bag numai DEX-uri, na, ca sa te inveti minte!

Liviu 02-06-2012 - 18:52

SA NU SE MAI MINTA NICI PROFESORII, NICI ELEVII, NICI PARINTII … Sa se finanteze dupa performate ! Sa se „privatizeze” !!! Nu privatizarea CACApitalista care este acum ci una rationala si sanatoasa … Cand ghertoiu o sa vada ca da bani si nu are nimic de castigat (adica chiar nimic, ca la minciuna generala contribuie acum pe langa guvernantii „de stat” si CACAPitalistii multinational dezvoltati si „privati” care cer tot felul de diplome de ochii lumii dar in realitate ii folosesc pe „diplomati” la munci chiar sub nivelul la care de bine de rau au ajuns !) atunci sa renunte el singur si sa nu mai bage coarnele sa ceara si el diplome … La facultati sa se lucreze numai cu 3 studenti dar aceia sa iasa specialisti adevarati in acea specializare aleasa ! Acum se lucreaza cu 300 si in total la final nu fac cat cei 3 …

vodka 02-06-2012 - 19:06

oameni buni, nu mai framantatii shitul sa se faca cozonac – PIERZANIA E RUPTA DIN RAI, UNDE-I OM ACOLO-I SI FURT CRIMA SI INSELACIUNE!

Liviu 02-06-2012 - 19:13

Probabil aveti dreptate dar atata vreme cat mai pot corecta cate ceva eu unul o sa o fac cu orice pret ! Si va rog sa ma credeti ca platesc un pret pe care unii ca Bobocul nu ar fi in stare sa-l plateasca … Nici daca ar intelege, mai ales in ipocrizia cu care zice ca hraneste din cand in cand niste soricei de la noi …

BULA 02-06-2012 - 21:13

Sunt multi universitari care gandesc asa, sa se finanteze facultatile si daca promoveaza 3 studenti. Pasarea malai viseaza. Eu cred ca pur si simpu se vor inchide trei sferturi din facultati si domnii profesori isi vor cauta de lucru in alta parte, dupa priceperea fiecaruia. Pe Internet au aparut zvonuri (articole in ziare), cum ca se are in vedere desfiintarea a 250 de facultati. Asta se va intampla pana in anul 2015, maxim 2018, daca se merge pe directia impusa de Basescu (de fapt din afara tarii), Cu USL-ul la carma s-ar mai putea lungi putin boala, dar tot acolo se va ajunge.
Important este sa ramana locuri finantate de la buget, chiar daca putine, pentru tinerii pusi pe carte dar fara posibilitati materiale.

Liviu 02-06-2012 - 22:02

Nu mai trebuie gandit in locuri finantate ci in bani alocati fiecarei facultati cu adevarat performate. Daca ar exista niste criterii obiective clare, pe care unii au mai incercat sa le mai faca (ultimul este Funeriu), atunci nu ar mai fi nicio problema … Insa pana si ultima clasificare a universitatilor (ca de altfel si ceea ce se intampla cu Bacalaureatul …) asa cum a fost si cum s-a facut nici aceea nu reflecta inca realitatea. Mai este loc mult de scazut pana sa se ajunga la nivelul real … Pana nu se vor aduce aici unii din strainatate ca sa faca curatenie nu va fi niciodata ceea ce trebuie sa fie ! Si daca stau bine sa ma gandesc si in strainatate lucrurile au inceput sa se degradeze in mod accentuat asa ca slabe sperante sa mai fi evreodata aici ceva cu adevarat bun … Aici tot pilele si clanul vor razbi iar calitatea va fi dupa chipul si asemanarea celor ce le compun !

BULA 02-06-2012 - 22:21

Evaluarea facultatilor ar trebui sa tina seama de ce se scoate de acolo, de calificarea absolventilor. In fond universitatile sunt locuri unde se pregateste forta de munca, nu institute de cercetare. Cercetarea ar trebui sa fie platita separat si sa fie benevola. Cine vrea bani in plus, sa intre pe contracte de cercetare, dar sa-si faca impecabil ce tine de didactic. In prezent nimeni nu se mai ocupa serios de ce ar trebui sa-i invete pe studenti. Toti se fac ca cerceteaza si aduna puncte la dosar.
Criteriile astea de acum au fost impuse de universitarii din centre mari, astfel incat sa-i avantajeze pe ei. Nu sunt tocmai corecte, dar cei care au painea si cutitul isi taie intotdeauna o felie mai mare. Toata lumea stie ca nu se mai pate merge inainte cu universitati in toate catunele si s-a declansat lupta pentru supravietuire.

Liviu 02-06-2012 - 22:36

Treaba cu calificarea nu este clara deloc … Cata vreme nu mai este industrie atunci nu se poate face o analiza coerenta si corecta ! Daca in facultate s-ar face ce trebuie (nu neaparat ce se cere ca acum absolventii facultatilor de la noi pot lucra oriunde in Europa de exemplu …) la un nivel corespunzator si daca ar exista o raspundere adevarata pentru ceea ce se face cu banul public atunci nu ar mai trebui niciun feed-back … Feed-back-ul nu ar face decat eventual sa confirme cele de mai sus.

In ceea ce spuneti despre activitatea didactica sunt absolut de acord cu d-tra. Treaba cu cercetarea a fost un fel de soparla bine bagata in universitati de securistii-cacapitallisti ai vremurilor acestora ca sa zapaceasca pe toti si sa incurce si mai mult lucrurile. Mai ales in onditiile in care se stie bine ca ABSOLUT TOATE finantarile publice se fac NUMAI SI NUMAI PE CRITERII CLIENTELARE, dupa cum apartii sau nu unui clan, si nu pe baza unor criterii obiective ….

Totul se reduce la valoare adevarata si va spun eu ca fiecare din basinosii de acum isi stiu foarte bine valoarea mica insa se tin unii de altii ca paduchii si impreuna creeaza acea „masa critica” care-i tine cumva la suprafata ! Se stiu foarte bine intre ei, se au la mana unii cu altii, si totul nu este decat un marasm din care nu se va iesi curand. Funeriu saracu’ ce s-a zbatut putin si ceea ce a realizat este acum pe cale sa fie daramat din nou … Sunt prea multi si rai ca toti prostii !!!

Mache 02-06-2012 - 18:59

Bula, Liviuţ,

Aveti mare grija ce va doriti. ca pana la urma se va implini. Romania nu-si va permite la nesfarsit sa intretina o retea nesfarsita de facultati unde predau tot soiul de debili si ce produc 90% rebuturi.

Daca aveti ghinionul sa nu iesti la pensie pana atunci, veti ajunge sa faceti singur chestie la care sunteti amandoi suficient de competenti: datul mustelor afara de prin amfiteatre 😉 😉 🙂

Liviu 02-06-2012 - 19:09

Ai si inhata treaba cu „mustili din Cismigiu” a lui Iordache !!! Bobocule, Bobocule, Iesti un simplu papagal care preia idei de la unul si altul dupa care le da cu putin scuipat si zici ca sunt ale tale … Cand o sa creezi tu cu capul si cu mainile tale macar 5% din cate am facut eu atunci mai vorbim ! Pana atunci bazaie la alta masa impreuna cu potaile cu care zici ca imparti mancarea !!!

Mache 02-06-2012 - 19:27

Dupa cum iti spusei liviule, incet incet te lasa tinerea de minte. Aia cu mustele din Cismigiu e al lui Mitica din „Momente” si nu a lui Iordache. Da ma rog astea-se detalii 😉

Vis a vis de realizarile personale, ne povesteai odinioara despre nu-s ce panou publicitar pe care l-ai instalat la BCR sau BRD – si te tanguiai ca nu ti-a dat marlanii Nobelul pentru cosntructii sudate 😉 🙂 🙂 Vad ca lucrezi din greu la buda de la tara (ii pusi GPS, sau ce-i mai faci?! 😉 ) da’ nu reuseti sa o ispravesti -ceea ce e de inteles dat fiind caracterul sentimantal deosebit, ca izvor al neamului tau 😉

In rest ce altceva afara de vesnicele smmiorcaieli si tanguieli pe seama capitalismului in care netotii de teapa ta isi gasesc tot mai greu un os de ros?! 🙂 🙂 🙂

Hai nu te sfii, baga mare sa mai radem si noi un pic… 😉 🙂 🙂

Liviu 02-06-2012 - 19:37

Bobocelule, pedalezi in continaure pe mana papagalilor. Eu am scris mai devreme de replica lui Iordache din „De ce trag clopotele Mitica ?”, film in care dupa cate stii sunt preluate mai multe „momente” ale lui Caragiale, nu numai subiectul din „D’ale carnavalului” … Ieri am fost in Herastrau si am vazut la fel o adaptare a teatrului Masca in care au inclus „Bubico” si „D-nul Goe” in aceeasi piesa.

Lucrarea mea de pe cornisa sediului central al BCR-ului (vad ca ai tinere de minte; cred ca ai si vizitat-o pana acum dupa cum ti-am recomandat !) a rezistat in pofida nenumaratelor reclame CACApitaliste care au aparut intre timp … Eu ti-am dat un exemplu clar, verificabil, facut pe vremea cand tu iti bateai joc de „profesorasii” din facultate, in timp ce tu nu ai venit cu nimic. Arata si tu ceva ce ai facut tu cu mintea si cu bratele tale si apoi mai vorbim … Pana atunci papagaliceste in continuare si suge licuricii mari de tot !!!

Mache 02-06-2012 - 20:21

Liviule,

Cand citezi o chestie clasica te referi in general la lucrarea scrisa originala nu la un film, dar ma rog astea sunt chestii care pentu o creatura cu formarea ta intelectuala sunt greu de prins. Si i-a zi, il jucai pe Bubico in Herastrau? 😉 🙂 🙂

In ce priveste panoul publicitar cu care te lauzi apoi e vai de tine, biata stapitura ratata, daca aia e singura realizare inginereasca cu care te poti lauda 🙂 Chit ca nici verificabila nu e, ca doar nu ti-au ridicat statuie calare in fata bancii 😉 🙂 🙂 Dar ma rog, treaca de la mine nut-i contest izbanda tehnico stiintifica 😉 . Cat de sarac cu duhul sa fii, un amarat de panou publicitar tot ar trebui sa fii in stare sa ridici. Singura chestie pe care sunt sigur ca ai scapat-o (nu cred ca ma ajumns vreodata la sediul BCR) a fost sa dotezi panoul ala publicitar cu ghiventul cu duida Zenner inventat de Bula 😉 🙂 🙂

Liviu 02-06-2012 - 20:32

Asadar Bobocelule, vii si tu cu ceva „concret” sau ii tragi tare securistoid in continuare ?! Mai schelalai alaturi de potaia cu care imparti pomana care o primesti stand in genunchi in bermude sau ramai pe rahatul in care ai intrat ?! Zi-i si tu macar de metrii aia patrati de parchet care i-ai pus „la inceput” si apoi „in continuare” … Ai ajuns macar la un kilometru patrat ? Sau un hectar ?! Cand depasesti suprafata statului in care zici ca locuiesti sa ne anunti si pe noi si-ti facem noi o statuie aici in tara ! „Pomanagiu muncind alaturi de potaia sa !”

Mache 02-06-2012 - 20:42

Bai Liviut,

Ca de obicei creierasul nu te prea ajuta. Dar asta nu mai e o noutate. Pe forum fiecare poate sa zica ce vrea, inclusiv ca a zidit turnul Eiffel, pentru ca chestiile personale tot nu sunt verificabile. Sigur ca pentru creiearsul tau ofilit asta e deja mult prea mult…

Daca vrei munca in State, obtine o viza de lucru si n-o sa fie o problema sa-ti gasesti de lucru ceva pe masura tam, nu trebuie sa-mi pachetezi mie casa. Pe la toate benzinariile hamburgheriile si magazinele mai mari sunt afise cu „now hiring”sau „hep wanted”. Te cred ca esti bun parchetar, dar multumesc n-am nevoie. Am o casa noua si cred ca mai dureaza macar vreo zece ani pana trebuie inlocuit parchetul.

Si ia zi, ce alte izbanzi mai ai la activ?Primisi pana la urma Nobelul in constructii sudate pentru panoul ala de la BCR sau inca mai astepti? Ai primit aplauze la scena deschisa pentru rolul lui Bubico? 😉

Mache 02-06-2012 - 22:02

Liviuţ,

Eu voiam sa te menajez, ca deja s-a ras prea mult pe seama unui biet nenorocit ca tine. Pe undeva parca e inuman sa razi de niste biete creaturi chinuite si disperate ca tine. Sau poate nu e – daca nimeni nu rade de voi ajungeti sa va inchipuiti ca starea voastra deplorabila e ceva firesc 😉

Uite daca vrei sa iti dau un exemplu de realizare personala care e usor de verificat si care tu nu o vei putea egala niciodata, hai sa o fac si pe asta: Eu duc o viata fericita, sunt implinit profesional si personal. In momentul asta nu este nimic pe care sa-l doresc si sa nu-l pot obtine sau avea deja. E ceva ce conteaza mai mult decat asta?!

Nu sunt in situatia sa ma smiorcai zi de vara pana-n seara despre cat de „inumana” e libertatea si ce mare scula pe bascula eram in regimul socialist care a crapat si nu se mai intoacere veci, pururi, (Amin!) de la groapa. Imi prieste capitalismul si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca am scapat din infernul bolsevic si ca am ocazia sa le vad pe scursorile ce s-au bucurat de socialism chiraind azi disperate si inebunite de furie. Asta e unul din motivele principale pentru care intru cu mare placere pe forumul asta obscur.

Multumit? 😉 🙂 🙂 🙂

BULA 02-06-2012 - 22:41

Bai Mache, lasa vrajile si mai bine spune-ne cati metri patrati de parchet pui pe zi si cati bani scoti din munca asta.

Liviu 02-06-2012 - 23:01

Bobocule, NU MI-A TRECUT NICIODATA PRIN MINTE GANDUL CA TU AI PUTEA SA TE CONSIDERI NEFERICIT !!! Este binecunoscut faptul ca toti idiotii sunt fericiti ! Ei nu au niciodata probleme, nu isi fac probleme, nu se indoiesc niciodata de nimic ca nu au cum !!! Cum sa te indoiesti de ceva cand ai creierul prespalat si spalat ?! I-ai vazut pe aia din „Idiocracy” cat de fericiti erau …

Stai linistit in starea asta de liniste si „fericire”, nu te strofoca prea tare ca ti se poate sparge naibii un vas de sange la cap si iti intra mucii-n sange !!! Se mai poate vedea cat de „fericit” esti si dupa cum stai toata ziua pe forum in loc sa te bucuri de „produsele” si „bunurile” care zici ca le posezi … Ti-am mai scris eu tie ca esti disperat sa ceri atentie de la noi ! Faci orice ca sa mai discute unul si altul cu tine fie ca te face idiot si cretin cum de altfel si esti … degeava ii tot tragi tu ipocrit cu tot felul de motivatii ca eu de cand intru pe acest forum (din ce in ce mai rar, cred ca ultimile luni nu stiu daca am scris 2 mesaje …) tot pe aici te gasesc … Esti de-a dreptul disperat numai ca minciuna in care te balacesti si pe care nu mai ai cum sa o consideri o minciuna nu te lasa sa nu vii cu ipocrizii de 2 bani !

Inca o data, stai linistit asa „fericit” si „implinit” cum esti si continua sa te minti si sa minti in continuare, contribuind activ si colaborationist la minciuna generala. Nu trebuie sa vii cu niciun exemplu concret ca stiu ca nu ai … Eu ti-am dat un exemplu de dupa 1990 insa erai prea mic ca sa stii lucrurile astea … Dupa aceea te-au mintit ca ai fi si tu ceva si ca daca vei colabora la minciuna generala atunci vei avea si tu un loc … TU NICI NU MAI AI CUM SA MAI FACI CEVA VREODATA !!!

urbos 03-06-2012 - 00:26

Hahahaha, deci sugatorul care cica e fericit c-a scapat de infernul bolsevic, se ocupa cu mancatul de cacat de securist, de comunist si dictator, incult, ghiolban si incompenet, care e Basescu. Viermele asta schizofrenic se crede anticomunist. Tipic pentru psihoza basista.

„Mache” iti spun io o chestie, daca n-ai fi un vierme frustrat care isi taraie zilele infecte in mizerie, nu te-ai ocupa cu mestecatul de cacat pe un forum in tara cu care nu mai ai nici o legatura. Te roade insa vierme, asta e realitatea. Esti terminat, un ratat si un gunoi, d-aia nu mai poti si incerci sa te bucuri de raul pe care il doresti tarii din care ai fugit. Asta-i viata vierme, se razbuna. Asa o sa mori.

Ciu Huhu 03-06-2012 - 08:19

Mache, esti cel mai infect, abject gunoi uman, monstru din Universul infinit, si cel mai mare prost!!!!!

Mache 04-06-2012 - 01:25

Lume, lume,

O vazuram si pe asta! Pltotonierul de militie in retragere Bubosu din Pogoanele, Buzau a ajuns iexpert militienesc in anticomunism. Barvo bai si la mai mare! 😉

Si zi-i asa Bubosule, ce anume te califica la fonctia de anticomunist? Calitatea de membru al organizatiei comunale PSD, sau experienta militieneasca?! 😉 😉 😉

Mache 04-06-2012 - 01:35

Liviuţ,,

In primul si in primul rand, marturisesc ca sunt cutremurat de marturisirea ta cum ca ai avea ceva creieras si ca periodic iti mai si trece cateva ceva prin minte. 😉 Bravo! E si asta un inceput.

In al doilea rand nimeni nu poate contesta ca furia turbata si frustrarea disperata sunt sunt pentru creaturile aunse in starea ta de decaderea animalica singurele indicii ale faptului ca ai macar o portiune creierasului mai e cat de ca functionala. Deci realizezi situatia disperata si fara iesire in care te afli.

Nu stiu insa daca asta e un lucru bun sau rau. Probabil ca e mai degraba rau decat bun. Adica ai cativa neuroni, cat sa realizezi in ce hal esti, dar nu suficienti ca sa iesi din rahat.

Primeste t rog expresia sincerei mele compasiuni. Asa cum ti-am mai spus si cu alte ocazii, mi-e sincer mila de tine. Din pacate Aghiuta e in mod constant mai tare ca mine 😉 si nu ma pot abtine sa nu rad pe seama ta. Pe viitor o sa fac totusi eforturi sa fiu mai retinut. Pana la urma e inuman si imoral sa rad de handicapatii ca tine.

tomi 03-06-2012 - 00:34

Prietene Carpathi,am noutati senzationale legate de Dobre colonelu,a dat de dreacu nenorocitu,am informatii precise de la fosti colegi care-l tin sub lupa si se pare ca de data asta i s-a infundat viermelui,si-a bagat nasul in oala lu unu care nu accepta gesturi necuviincioase si cred ca in timp scurt mizgalitura urbos- digital nu va mai aparea pe forum.
tomi

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-06-2012 - 07:54

Amice, astea sant cu caracteristici neaos romanesti ! Consider ca concertatele mentin nivelul de alerta la nivele superioare. Rog , perioada de discretie si incredere pe mai departe ! Mandelului , inca nu i-a scapat nimic , niciodata !

BULA 03-06-2012 - 08:08

Directorul Agentiei Guvernamentale de Offset, va recomanda sa va tineti in privat(a) aceste behaieli cu tenta de amenintare a romanilor. Provocati antisemitism, doar atat. Parerea mea e ca va mananca in kur.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-06-2012 - 08:16

D-le P /bula parerea dv. NU CONTEAZA ! n.a: In kur te priveste doar soarta sotiei , pe care ai tratat-o de neoplazie cu efecte placebo (ULLE). Dar daca mancarimea nu-ti trece in conditii naturale, se poate trata cu diode si tranzistori n-p-n!

BULA 03-06-2012 - 15:32

Bravo ma Parpanghele, bine ca esti prieten cu astia din redactie si te lasa sa ne jignesti, sa te iei de nevestele noastre pe care nici nu le cunosti, sa-ti dai cu presupusul si sa inventezi aiureli la adresa noastra.

Si eu pot sa zic de tine ca nu esti medic, cel mult un amarat de psiholog cu diploma de la Spiru Haret.

Ciu Huhu 03-06-2012 - 08:27

Bula, subscriu, din cauza unor idioti ca Tomi si Parpanghel, apar tot mai multi antisemiti!

C.urbos 03-06-2012 - 14:12

Da ,ma ,dar cu alogenii nu te pune, de moment . Sigur sant cum zici, dar noi, noi santem rasa ariana, superioara . Mucles!

vodka 03-06-2012 - 14:19

este exact ce se petrece si din cauza lui Antonescu si a lui Ponta, oameni normali devin anti-basisti

Cercul 03-06-2012 - 13:48

Bacul diferentiat e o aiureala. La ce facultate vor intra sportivii cu bagajul asta de cunostiinte, la facultatea de vidanje de lut poate.
Cu profesorul potrivit oricine poate sa invete orice, iar daca vor sport sau arta sa alerge noaptea pe strada si sa mearga duminica la expozitie.
BULA, daca au nimerit sistemul asta asta e bafta lor, ei l-au votat pe Basescu care-i va face sa intre slugi la stapan. Nu-i nedrept, e ca scoala de soferi, in trecut se cerea o carticica, peste un an 2 tomuri groase de drept, cine vrea permisul invata ce se cere, cine vrea diploma de maturitate invata si patru volume de genetica.
Interesul clasei dominante primeaza in hotararile statului, si peste un an vor face facultate cam 2 care ajung profesori universitari, restul din populatia unui liceu la munca de jos cu ce s-au calificat la liceu, bucatari, programatori, coafeze.

BULA 03-06-2012 - 15:43

In Franta se da bac diferentiat (real, uman). Si Franta are cel mai tare sistem de invatamant de stat. Cine vrea sa urmeze facultate tehnica, dar are bac de tip umanist, e obligat sa faca o scoala postliceala de trei ani, cu multa matematica, fizica si laboratoare. Cel putin asa era in urma cu 20 de ani.

Ah, cat ti-ai dori tu sa poti sa faci o munca de aia de jos, de programator ! Dar nu te duce capul, nenicule.

Cat despre vidanje, se pare ca ai avut un membru din familie care se ocupa cu asta, pentru ca iti vine des in minte.

Cercul 03-06-2012 - 17:54

Bine, eu sa fiu prof in continuare si Iulisca al tau muncitor cu calculatorul. Ceea ce i-o doresc.
Asa ca nu jeli ca tinerii tai vor fi subordonati ca asta e maximal pentru ei, dupa taticu BULA.
Eu la unul care stie doar cat francezii, nu-i pun mai mult de cinci pentru ca nu-i capabil de gandire abstracta.

tomi 04-06-2012 - 22:19

BULA cind ai fost tu ultima data in FRANTA,cind au expulzat tziganii inapoi in tara?

Cercul 03-06-2012 - 14:03

BULA si ce daca ajung subordonatii altora, nu ziceai tu muncitorii trebuie,si copii trebuie sa stie doar doua materii(superspecializare adica scoala profesionala). Baiatul tau va face plusvaloare lipind radiouri in uzina si va scoate Romania din marasmul datorat lipsei de productie.

BULA 03-06-2012 - 15:36

Ma, tu nu ai copii, de te racaie copiii altora. Ce te doare pe tine in basca de copilul meu ? Si ca sa lipesti radiouri nu e nici o rusine. Tu n-ai sa stii sa faci nici atat, daca ramai pe drumuri.

Cercul 03-06-2012 - 18:07

Am sute de copii la facultate pe care ii invat matematica.
Asta-i tu esti un tata de doi poli daca vrei sa-l faci pe fiutu clapetist si sa vina zilnic acasa cu ochii rosii si crapati ca doua mizde.

BULA 03-06-2012 - 19:23

Uite ma cate miliarde de dolari a facut „clapetistul” Bill Gates, sau celalat cu Facebook, Mark Zuckerberg.
Nu inteleg de ce esti ingrijorat de sanatatea ochilor cuiva pe care nu-l cunosti.
Crezi ca daca faci arta fotografica si pleci in Germania, ca nu ai unde sa lucrezi, esti mai castigat ?
Poti sa fii nefericit si daca lucrezi la un aeroport si dirijezi avioanele pe pista.
Si ce te dai mare cu aia pe care zici ca-i inveti matematica ? Sunt niste ciume, ajung agenti de vanzari la niste firme.

Cercul 04-06-2012 - 00:45

Poate sa se si reguleze in cele doua Mazde, n-am nimic de acolo, dar tu ca un babac trebuie sa fii grijuliu cu el.
Daca e fericit sa actioneze direct asupra mijlocului de productie, noroc bun, trebuie si cineva la munca de jos sa transpire 24/24 butonand un calculator.
Munca putina cu creionul si creta e numai pentru oamenii destepti care se simt bine doar cu ideile.
Agentii de vanzari sunt ceva mai sus ca programistii,adica nu-s muncitori, iar de la noi toti ajung profesori.

BULA 04-06-2012 - 08:23

Cercule,

Tu cu creta la tabla, reproduci ca papagalul ce au creat unii la tinerete. Pe cand un programator are in permanenta idei, stie si multa matematica si este intr-o permanenta creatie.

Dar nu inteleg de ce esti tu la concurenta cu fiul meu, de tot faci aluzii la el. Tu esti babaciune, vezi-ti de batranetea ta. Lasa oftica si petrece-ti timpul in mod placut. Nu imparti tu stiinta si inteligenta pe pamantul asta. Nu stiu ce probleme ai.

Cercul 04-06-2012 - 23:52

@BULA, Ia zi coana mare, tu dai bacul acum de asta vrei sa fie mai domol, si sa nu se dea cu parul?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-06-2012 - 16:58

Scuza-ma Cercule,dar nu este recomandat sa te iei de OLIMPICI!Chiar daca au un anume sindrom!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-06-2012 - 17:57

@Euro .PEANUL : Te rog in nume propriu, AZI sa nu-l enervezi pe A. p BULICU, are o ZI SPECIALA : a fost remarcat de ciuhuhu, o somitate rara in mediul select , academic ! Atat de RAR va deveni, incat o sa-i DUCEM …lipsa

jan dinu 04-06-2012 - 21:12

— Distruge-i invatamintul (educatia )unei tzari shi apoi populatia ei
poate fi ushor controlata — ! Ce este cel mai grav ca cei putini
-constientii shi bine pregatitii- evadeaza ,plecind din – mediu- oriunde
gasesc un loc mai bun sub soare !
–ZOMBII — ramashi in cloaca complacindu-se in masa amorfa NU pot
realiza ca vine shi – ziua scazaminteleor- cind societatea putrezita
nu mai are cum sa-i ofere majoritatii ,minime conditii de viatza cu asigurari
minime necesarela – virstageneratiei geriatrice – fara a a fi exterminati legal…ci doar sunt impushi in – ghetoul de sacrificiu perpetuu- ,moartea
moartea lor venind prin acceptarea resemnata shi inconstientei animale
– biserica neamului venind shi ea cu credintza lor- alienindu-i cu amagirea
vietii vesnice de …apoi !
Concluzie :ROMAnii…au fost lucratiprin ei insashi – !cu cea mai perversa
dintre metodele celor care le-au hotarit destinul …cuexperientele
lor realizate prin multe parti ”’simple dar eficiente !
JD-USA

BULA 05-06-2012 - 09:25

Venerabile, cat de bine izbandesti in gandire. Atat de clar le explici romanasilor cum ii lucreaza strainii cu arma psihotronica, care actioneaza ca o vitamina pentru prostia lor. Ca bine le mai zici. Ne mangai pe suflet.

vodka 04-06-2012 - 21:29

‘cica sufletele mai razvratite in rautate, astea se intrupeaza in ce au urat mai mult, aca ca Huhu o sa fie d-ala de face circumcizii, si o sa-l boteze primul chiar pe Urbos

jan dinu 04-06-2012 - 22:23

Este de-a dreptul de neinteles shi neconceput s-a folosesti
permanent cuvinte derogatrii pentru – oamenii – care
se intrunesc in grup ,natie – popor ,societate doar
pentru motivul – perpetuarii – cliseelor inradacinate prin rivalitati
determinate in mare parte de apartenente religioase …
Daca am lua ca apreciere OMUL fata ‘n fatza cu un alt seaman
fara preconceptii lumea noastra ar fi indefinit mai buna …
Mult mai avem s-a scapam de obsesiile obisnuintelor noastre
care ne domina in toate laturile vietii ….
JD-USA

PARAIPAN 04-06-2012 - 22:31

Americanule,
spune-mi ce sens sa dau lu’ „derogatrii” si lu’ „indefinit”, ca tare mai esti ‘pe langa’ si ‘confuz’.

vodka 05-06-2012 - 02:08

mie mi-a placut cu a zis, si daca lipseste o litera sau virgula pe ici pe colo, ce?
iar „indefinit” mai inseamna si „fara limite” in semnul de infinit.
si nu nu este american, este din hat departe, tara aia de la sud de Vancouver
lla Oceanul Pacific
din care a iesit un peste mic
si pe coada lui scria
„Paraipan esti dumneata”

Dar „paraipan” ce inseamna?

jan dinu 05-06-2012 - 04:09

…-:)))))Am nevoie ca de – aer – ,vine acum culesul
afinelor shi-mi trebuie — VODKA— pentru al
convinge pe – PARAIPAN – ca de fapt nu e – GOLAN – !..-:))
JD-USA

BULA 05-06-2012 - 09:15

Paraipan e acelasi lucru cu Vodka, cu DXN si cu rahatul de Parpanghel. Rabinul sef sa puna altul mai destept sa scrie pe forum, care sa nu-i mai faca antisemiti pe romanii care discuta intre ei pe teme de poitica interna a tarii. Se aude ?

vodka 05-06-2012 - 16:42

Da, asa mai Bulica mai?
Atunci, daca am eu rabin, sa-l pup in cur.
Dar, daca n-am, sa-l pupi tu in cur pe care rabin vrei tu! Si dupa aia poti sa-i administezii o pipa si lui Huhu, ca sa-l verifici de circumcizie, sa fi tu mai sigur.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-06-2012 - 17:45

@ A… P bULA—BULA
05-06-2012 at 09:15

Paraipan e acelasi lucru cu Vodka, cu DXN si cu rahatul de Parpanghel. Rabinul „—- Dubleaza ,REZERVA de FORMOL ! I-si va DOVEDI UTILITATEA !

jan dinu 05-06-2012 - 06:09

Domnu PARAIPAN nu cred ca esti golan
Pentru un O lipsa din cuvint ..dai cu mine de pamint …??!..-:)))
JD-UZA

un crestin 05-06-2012 - 16:03

Marius Batca,
te asigur ca de la acelasi IP pot scrie mai multe persoane tot asa cum o singura persoana poate scrie de la mai multe IP-uri de la acelasi computer.
Au facut aceeasi greseala cei de la Ziua si l-au taiat pe Motanul Incaltat si peFlautist desi erau la sute de kilometri departare.Era „secretul” aol 🙂

Marius Bâtcă 05-06-2012 - 16:46

Bineinteles ca, de la acelasi IP, pot sa scrie mai multe persoane „tot asa cum o singura persoana poate scrie de la mai multe IP-uri”.
Problema apare, atunci, cand, de la acelasi IP, aceeasi persoana foloseste mai multe nick-uri.
Si mai grav, atunci cand foloseste nick-uri cunoscute de forumisti.
Poate gresesc eu (DXN, Paraipain, Ancuta, colegi de birou???), dar, pana la proba contrarie, raman la ideea initiala.
Va multumesc!

vodka 05-06-2012 - 16:59

Salut Marius, uite, ca sa demonstrez cum sa scapi de buba cu mai nulte nick-uri, am sa-ti trimit un mesaj de la ID-ul Marius Bâtcă.
SA-L CENZUREZI TE ROG, DAR MAI INAINTE CITESTE-L

Marius Bâtcă 05-06-2012 - 17:12

@ vodka
nu stiu de ce cred eu ca nu ai reusit inca si nici nu o sa reusesti :))

vodka 05-06-2012 - 17:29

Ei, ai vazut ca pot?

vodka 05-06-2012 - 17:35

Si acum sa-mi dai inapoi Morkova Vesela, ca ma chiucaresc rau de tot, DOUA LUNI M-ATI TINUT PE BARA, DOUA LUNI !!!

vodka 05-06-2012 - 16:19

Ha! Dar ce mi-au facut mie….
M-am dus in interes de servici undeva (mai cam departe) si la logare mi-a aparut un mesaj politicos „nu sunteti dvs, piratare de ID, ne pare rau, etc”.
Cand m-am intors acasa dupa 3 saptamani, ma lasa sa loghez dar nu-mi aparea nici un mesaj, nici macar cu „asteapta sa fie moderat”. Era banat IP-ul, ca mi-am facut o alta adresa email si alt ID si tot asa, nu-mi apareau mesajele.
DAR, STIU DE CE S-A AJUNS AICI, IAR PROBLEMA TOT MAI EXISTA, SI E USOR DE REZOLVAT

Cercul 05-06-2012 - 16:26

@un crestin, M. Batca e un intelectual rasat, de aceea nu e calificat si nu stie chestii muncitoresti ca Internetul. Dar lasa ca se califica la facultatile tehnice frantzuzesti, si devine muncitor la baza in domeniul I.T.

vodka 05-06-2012 - 16:34

aici nu e chestie de intelectuali, pai daca era pictor?
nu au bani sa aiba un IT permanent si un designer cu cunostinte de java
se descurca si ei cum pot
SI BRAVO LOR!
INAINTE BAIETI!
(si sa crape Vantu, care le-a suflat banii si tot ce aveau)

Cercul 05-06-2012 - 17:20

Webdesigner-ul nu e pictor dupa cum informaticianul nu e matematician.
Intodeauna vor exista oameni cu foamea-n gat care sa le transpuna ideile matematicianului batand taste(ca secretara de facultate, sau programatorul) si oameni cu letconul sa faca interneturi.
Asta-i exista filosofi si scribi si mestesugari.

Marius Bâtcă 05-06-2012 - 16:54

@Cercul @vodka

Multumesc, dar nu ma calific la categoria „intelectual rasat”!
Si, oricat mi-as dori, cred ca e cam tarziiu sa mai prind IT-ul din urma :))

@vodka

Eu chiar vreau sa imi primesc bani „suflati”! Multumesc!!!! :))i

jan dinu 05-06-2012 - 19:48

Pentru-o suma de parai
Diploma in tzara ai
Daca ai mari cunostinte …
Ajungi doctor in stiinte
De stii ce-i Vaticanu …
Devii ambasador la anu !
In externe ca femeie …
Sex dai pe puf in perne !
Daca esti fata de ministru
Furind tzara nu-i sinistru …
Cind tata e presedinte …
FuTzi Syda shi-n morminte !
Noroc ca sunt citiva …
Ce ajung stundenti la Londra
E mai greu cu StanDford . ..
Daca minti intri in eshafoDDDD !!!
JD-USA

salut 05-06-2012 - 20:18

Chinuit mai Jane, chinuit. Iti ieseau mai bine cand il pensulai peste fese cu limbutza pe Base.

Morkova Vesela 05-06-2012 - 20:37

Aaa, ia sa puna la inima un paharel doua de vodka d-aia şpecială (triplu distilata, dar adusa la loc in 40 mai apoi) sa vezi cum ii ţasnesc versurile
ca din mitraliera. Dar asa, din iaurt si cu babetica la gat, ce sa iasa?

jan dinu 05-06-2012 - 21:17

Hei,Salut, Salut…
Eu nu vreau sa te infrunt

Dar daca m-a provoci
Printr-un vers te shi sufoci !..-:))
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-06-2012 - 21:30

Nea jane, mie mi-a placut Barbu si Blaga (L) aia ermeticii. Dar talutza parca esti din Riga KRIPTO s-au/si din Lapona Enigel…

Morkova Vesela 05-06-2012 - 21:36

Traiască, traiască Ziua Cea Veche, forum de nick-uri fara pereche

———————————–
La noi internetu e tâţă de mâţă
Si Ziua Cea Veche ne este salaş.
Aici forumistu nu-mpunge, n-aţâţă
Si cenzoru e mereu dragalaş.

În lături cu putredul vechi SRS!
Si crape scârbavnicu Vântu!
Mai buna acu decat Ziua fusese
Romanesc ii ramâne veşmântu

Traiască, traiască Ziua Cea Veche, forum de nick-uri fara pereche!

jan dinu 05-06-2012 - 21:38

Mie mi-a placut mai mult Magda cind era tinerica-
subtirica …trageam tare fara frica ..-:))
Recunosc mi-a placut shi austriacu – Trakl … eram prea entuziast alegeam bunul de balast!-:))
JD-USA

Morkova Vesela 05-06-2012 - 20:30

Domnu DXN, nu stiu daca pot sa va zic asa, dar ma obliga principiile, de fapt ce [CENZURAT] mea vreti dvs?

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult