Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2011. La proba de română au fost eliminaţi 240 de candidaţi

BACALAUREAT 2011. La proba de română au fost eliminaţi 240 de candidaţi

scris de D.S.S.
3 afisari

Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare a centralizat situaţia la proba scrisă la limba şi literatura română, sesiunea a doua a bacalaureatului, conform căreia 240 de candidaţi au fost eliminaţi, reprezentând 0,44% dintre cei prezenţi, cei mai mulţi fiind din Bucureşti, Timişoara, Argeş şi Bihor.

Conform statisticii realizate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, la limba şi literatura română a sesiunii august – septembrie 2011 a examenului de bacalaureat au fost înscrişi 62.348 elevi. La teste au fost prezenţi 54.099 de candidaţi (86,77%). Şi la această sesiune au fost eliminaţi din cauza diferitelor tentative de fraudare a examenului (telefoane mobile, fiţuici), 240 de candidaţi adică 0,44% dintre cei prezenţi) la nivel naţional. Cele mai multe cazuri de candidaţi eliminaţi au fost înregistrate în Bucureşti – 44 de candidaţi, judeţul Timiş – 18 candidaţi, judeţul Argeş -17 candidaţi, judeţul Bihor -14 candidaţi. Examenul de bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă la limba şi literatuta maternă, la care s-au înscris 945 de candidaţi.

Candidaţii la proba scrisă la limba şi literatura română a celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat au avut de rezolvat subiecte din autorii Nichita Stănescu şi Garabet Ibrăileanu şi o nuvelă la alegere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult