Acasa Actualitate-InternaSocial Bacalaureat 2011. Rezultate BAC, sesiunea septembrie, NOTE pe judeţe

Bacalaureat 2011. Rezultate BAC, sesiunea septembrie, NOTE pe judeţe

scris de D.S.S.
294 afisari

Ministerul Educaţiei a dat publicităţi pe siteul oficial al instituţiei (bacalaureat.edu.ro) rezultatele la examenul de Bacalaureat 2011,sesiunea august – septembrie. Vă prezentăm rezultatele la BAC 2011, a doua sesiune, grupate pe judeţe şi instituţii de învăţământ.

 
Bacalaureat 2011. Rezultate BAC, sesiunea septembrie, NOTE pe judeţe

Bacalaureat 2011. Rezultate BAC, sesiunea septembrie, NOTE pe judeţe

Promovabilitatea la a II-a sesiune de Bacalaureat a fost de 16,06 la sută, raportat la numărul de candidaţi înscrişi nu la cei prezenţi, numărul celor care au luat examenul fiind de 17.778, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse ministerial. VEZI  REZULTATELE LA BACALUAREAT 2011. NOTELE LA BAC 2011, PE JUDEŢE

Alba – 17,35%- Doar 17,35 la sută dintre elevii din Alba care au susţinut examenul de bacalaureat în cea de-a doua sesiune au reuşit să promoveze, iar în patru licee din judeţ niciun candidat nu a obţinut medie de trecere. Arad – 16,7%- Promovabilitatea la sesiunea de toamnă a bacalaureatului este de 16,71 la sută în judeţul Arad, conform rezultatelor afişate, duminică, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), cele mai slabe rezultate fiind obţinute de cei care au urmat învăţământul seral sau cu frecvenţă redusă. Din 2.244 de candidaţi prezenţi la probe, doar 375 au fost declaraţi promovaţi.

Argeş – 15,91% – Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeţul Argeş este de 15,91 la sută, apropiată de rezultatele de la examenul de bacalaureat din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 19 la sută. Bihor – 22,31% – Procentul de promovabilitate la a doua sesiune a Bacalaureatului este, în judeţul Bihor, de 22,31, iar şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Dorel Luca, afirmă că „fiecare elev a luat note după cum a considerat că trebuie să înveţe”.

Bistriţa-Năsăud – 17,41% – Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat este de 17,41 la sută în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde examenul a fost promovat de 245 de candidaţi. Botoşani – 16,16% Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat este în judeţul Botoşani de 16,16 la sută înaintea contestaţiilor, din cei 1.027 de candidaţi prezenţi examenul fiind promovat de doar 166 de candidaţi.

Bucureşti – 15, 93% – În Bucureşti, promovabilitatea la a II-a sesiune este de 15, 93 la sută din numărul candidaţilor înscrişi, însă este de 19 la sută din cei prezenţi la examen. Doar zece candidaţi au obţinut note peste 9. Buzău – 22,54% Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului în judeţul Buzău este de 22,54 la sută, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean considerând că rezultatele sunt foarte slabe, dar că erau previzibile.

Cluj – 20,62% Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului este de 20,62 la sută în judeţul Cluj, iar elevii nemulţumiţi pot depune contestaţii duminică. La examenul din această toamnă s-au prezentat 2.357 de elevi din judeţul Cluj, fiind eliminaţi şapte elevi care au fost prinşi că au copiat. Dâmboviţa – 15,7% Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeţul Dâmboviţa este de 15,7 la sută, cu şase procente mai mică decât cea înregistrată la sesiunea din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 21,6 la sută. Galaţi – 15,39% Promovabilitatea la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat în judeţul Galaţi este de 15,39 la sută, cea mai mare notă, 9,80, fiind obţinută la Limba şi literatura română.

Harghita – 12,2% Procentul de promovabilitate la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat este de 12,2 în judeţul Harghita, faţă de 67,41 la sută cât s-a înregistrat în sesiunea de vară. Mureş – 24,85% Promovabilitatea la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului este de 24,85 la sută în judeţul Mureş, iar la centrul de examinare din localitatea Band, unde cei 11 candidaţi nu au promovat în vară examenul, situaţia s-a repetat.

Sălaj – 17,94% Doar 152 din totalul de peste 800 de candidaţi din Sălaj care au susţinut examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă au obţinut note de trecere, promovabilitatea la nivel de judeţ fiind de 17,94 la sută. Sibiu – 21,95% Promovabititatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, în judeţul Sibiu, este de 21,95 la sută, elevii nemulţumiţi de notele obţinute putând depune contestaţii duminică după-amiază. Suceava – 36, 31% Promovabilitatea la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat în judeţul Suceava este de 36, 31 la sută, înaintea cotestaţiilor, după ce în sesiunea din vară au promovat examenul 66,25 la sută dintre candidaţi. Timiş – 14,% Promovabilitatea la a doua sesiune a Bacalaureatului este de doar 14,5 la sută în judeţul Timiş, şase licee din acest judeţ raportând, duminică, o promovabilitate zero. Vaslui – 31,05% Promovabilitatea la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului organizată în judeţul Vaslui este de 31,05 la sută, relevă rezultatele preliminare comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui, fiind printre cele mai bune rezultate din ţară. Vâlcea – 11,62% Promovabilitatea la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat în judeţul Valcea este de 11,62%, mult mai slabă în comparaţie cu rezultatele la examenul de Bacalaureat din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 47%.

3 comentarii

O Papushikka Doolke 05-09-2011 - 11:34

Ministru-i de vina pe o parte, pentru ca face niste legi ale invatamantului de ne zapaceste complet, si mai vrea si rezultate bune din partea noastra, profesorii pe de alta parte ca nu isi dau silinta indeajuns cat sa trecem, unii dintre noi au picat si cu pregatire facut la profesorul respectiv si tot degeaba, dar si noi sutem de vina pentru ca nu ne mai concentram cum trebuie la ceea ce avem de facut, mintea ne fuge cu totul la altceva, si uite asa ne trezim ca am picat in prima sesiune, o mai dam odata in toamna si este la fel de posibil sa o picam si pe asta. Dar nu zic nimic de unii elevi care s-au straduit si care au reusit sa treaca bacul cu note intr-adevar mari. Felicitari lor, iar restul bafta poate il veti trece si voi…!!!!

LOL 05-09-2011 - 15:20

draga mea, esti dusa cu pluta. materia e EXACT ACEEASI CA ACUM 5 ani.
IN PLUS bacul vostru e mult mia usor, pe vremuri erau mult mai multe materii. voi nu sunteti in stare sa invatati la 3 materii nenorocite?!

Kara 05-09-2011 - 22:54

LOL, fara suparare, cred ca tu esti mai dusa cu pluta. Lasa tu materiile care erau acum 5 ani, si hai sa vorbim putin mai departe de 5 ani…cum era scoala atunci? Ca si acum? Pe cine vrei tu sa acuzi, elevii? Nu zice nimeni ca nu sunt si ei de vina, dar cine sa traga de ei? Daca un profesor nu isi da interesul, de ce naiba ar invata elevul ala materia aia nenorocita pe care o preda? Cand eram eu, mai mult de 70% din clasa eram olimpici…acum de ce nu mai e la fel? Nu va mai tot dati voi rotunzi…si nu, materia nu e EXACT aceeasi…iti pot da multe exemple, dar nu merita 🙂 Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte de a spune ca nu sunt ei in stare sa invete, cand profesorii din ziua de azi nici macar nu sunt in stare sa isi sustina titularizarea, in conditiile in care subiectele erau asemanatoare celor de la BAC.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult