Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2011. REZULTATE. Vezi ce notă ai luat

BACALAUREAT 2011. REZULTATE. Vezi ce notă ai luat

scris de D.S.S.
9 afisari

Ministerul Educaţiei a afişat rezultatele de la examenul de bacalaureat. În 4 iulie vor putea fi depuse eventualele contestaţii, care vor fi rezolvate în 5 – 7 iulie, urmând ca în 8 iulie să fie afişate rezultatele finale. Cei care nu au reuşit să promoveze prima sesiune din cadrul examenului de bacalaureat 2011 mai au o şansă, în toamnă. 

S-au afisat rezultatele la BAC. Vezi si ce nota ai luat

Cel mai mare număr de candidaţi eliminaţi a fost înregistrat la proba obligatorie a profilului, care a fost susţinută miercuri, de la care au fost scoşi din examen 268 de elevi, 111 dintre aceştia fiind de la Grupul Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu şi 37 din Bucureşti. De asemenea, de la proba scrisă de limba şi literatura română, susţinută luni, au fost eliminaţi 233 de candidaţi, cei mai mulţi în Mehedinţi – 33, Bucureşti – 29 şi Constanţa – 19.

În perioada 11-15 iulie, vor avea loc înscrierile pentru sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat 2011, care se va desfăşura în perioada 22 august-2 septembrie. Bacalaureatul are trei probe orale şi trei scrise. Elevii care au urmat liceul în altă limbă decât româna vor susţine, în plus, o probă orală şi una scrisă de limbă maternă. Prima probă a examenuluia celei de-a doua sesiuni de bacalaureat, cea de evaluare a competenţelor de comunicare orală în limba română, se desfăşoară în perioada 22-23 august, fiind urmată proba orală la limba maternă în intervalul 22-24 august. Între 23 şi 24 august va fi susţinută proba orală de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limba de circulaţie internaţionala, urmând ca proba de evaluare a competenţelor digitale să aibă loc în perioada 25 -26 august.

REZULTATE BACALAUREAT 2011.VEZI AICI CE NOTĂ AI LUAT

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult