Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2012 – subiecte şi bareme la matematică şi istorie

BACALAUREAT 2012 – subiecte şi bareme la matematică şi istorie

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

BACALAUREAT 2012, vă prezentăm subiecte şi bareme la matematică şi istorie, proba scrisă. Penultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat din această sesiune, la matematică şi istorie, a avut loc miercuri, 4 iulie.

Balaureat 2012: Subiecte si bareme la matematica si istorie (foto:meme.ro)

Proba obligatorie a profilului (proba E)c) ) din cadrul examentului de Bacalaureat 2012, care a avut loc miercuri, 4 iulie, a fost o probă diferenţiată în funcţie de filieră, profil şi specializare. Astfel, absolvenţii de la filiera teoretică de la proflilul Umanist au avut de susţinut examenul la istorie, în timp ce cei de la profilul Real au trebuit să înfrunte dificultăţile probei de matematică.

La Filiera tehnologică candidaţii au fost obligaţi să susţină examenul la matematică, în timp ce elevii din filiera vocaţională au susţinut în funcţie de profil proba la istorie sau matematică. Cei din profilele Educaţie fizică şi sport, artistic şi pedagogic (excepţie învăţător-educatoare) au avut de dat examenul de bac la istorie, în vreme ce absolvenţii de la profilul teologic şi pedagogic, specializarea învăţător – educatoare au susţinut examenul la matematică.

Pentru această probă a fost extrasă cea de-a 5-a variantă de subiecte, la matematică subiectele fiind diferite în funcţie de specializare: M1 – matematică – informatică, M2- ştiinţe ale naturii şi profil tehnologic, M4 – pedagogic. Ultima probă, cea la alegere a profilului şi specializării, proba E)d), se va ţine pe 6 iulie. Rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie, iar în 9 iulie, între orele 8,00 şi 12,00, se pot depune contestaţiile. Rezolvarea acestora se va face între 10 şi 12 iulie, iar pe 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Bacalaureat 2012 bareme istorie RO
Bacalaureat 2012 subiecte istorie RO

Bacalaureat 2012 bareme matematica RO
Bacalaureat 2012 subiecte matematica RO

1 comentariu

eduard 04-07-2012 - 15:30

Baiatu/fata care a carei subiect de bac este pozat are sanse sa si pice bacul daca acelea sunt raspunsurile pe care lea dat pe foaia de examen, mai ales daca a mai gresit si la calcule . ( este vorba de poza de la matematica M1 – profil mate-info)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult