Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2012, rezultate după contestaţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov

BACALAUREAT 2012, rezultate după contestaţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov

scris de Z.V.
6 afisari

Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, la examenul de Bacalaureat 2012, pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov, vor fi publicate de edu.ro, vineri, 13 iulie.

BACALAUREAT 2012, rezultate după contestaţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov

Potrivit MECTS promovabilitatea la prima sesiune de anul acesta a Bacalaureatului 2012 este cu 3 % mai mică decât cea de anul trecut. Astfel, în Bucureşti, au fost depuse 7.408 contestatii, cele mai multe vizand, la fel ca în restul zonelor ţării, notele obţinute la limba română şi matematică, la ambele fiind depuse aproximativ 2500 de contestaţii luni, 9 iulie, după afişarea duminică a primelor rezultate ale examenului de Bacalaureat.

În Bucuresti, 22.402 de absolvenţi ai claselor a XII-a au susţinut examenul de Bacalaureat, dintre care au promovat examenul doar 8.268. Dar acesta procent este unul bun, faţă de dezastrul din judeţul Ilfov unde doar 15% dintre candidaţii care au susţinut examenul de Bacalaureat au şi promovat examenul.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT 2012 DUPA REZOLVAREA CONTESTATIILOR ÎN BUCUREŞTI

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT 2012 DUPA REZOLVAREA CONTESTATIILOR ÎN JUDEȚUL ILFOV

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT 2012 DUPA REZOLVAREA CONTESTATIILOR ÎN TARA

2 comentarii

BULA 13-07-2012 - 10:45

Sa nu se mai intre fara examen de admitere la facultatile de stat. Sa nu se mai dea diplome universitare la toti boii care termina liceul si sa nu se mai risipeasca banii statului pe salarii la universitarii din comune si sate. Avem nevoie de calitate si seriozitate in invatamant, nu de bascalie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult