Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2012. Rezultate în Dolj şi la nivel naţional potrivit edu.ro

BACALAUREAT 2012. Rezultate în Dolj şi la nivel naţional potrivit edu.ro

scris de D.P.
22 afisari

Promovabilitatea la Bacalaureat 2012 în judeţul Dolj este de 40,9%, iar la trei grupuri şcolare din judeţ nici un elev nu a promovat examenul. Numărul mediilor de 10 din acest an a fost de trei, faţă de anul trecut când 10 candidaţi au obţinut media 10.

Vezi rezultatele in Bucuresti

Rezultate Bacalaureat 2012

Potrivit datelor IŞJ Dolj, numărul elevilor din judeţ care s-au înscris anul acesta la Bacalaureat 2012 a fost de 7.103 din care 1.870 au fost din seriile anterioare. Numărul celor absenţi a fost de 556, iar 22 de candidaţi au fost eliminaţi după ce au fost prinşi încercând să copieze.  La nivelul judeţului, cel mai mare grad de promovabilitate a fost înregistrat la Colegiul Naţional ‘Fraţii Buzeşti’ – 98,2%, urmat de Colegiul Naţional ‘Carol I’ – 96,72% şi Colegiul Naţional ‘Elena Cuza’ – 94,27%. Unităţile şcolare în care gradul de promovabilitate în acest an a fost zero sunt Grupul Şcolar Agricol din comuna Cârcea, Centrul Şcolar ‘Beethoven’ din Craiova, şcoală cu program special şi Grupul Şcolar Agricol din Malu Mare.

VEZI AICI REZULTATE BACALAUREAT 2012 JUDEŢUL DOLJ

Liceele din Dolj cu procente de promovabilitate la BAC 2012 sub 10% sunt Grupul şcolar de arte şi meserii ‘Spiru Haret’ Craiova, Liceul Teoretic din Amărăştii de Jos, Grupul Şcolar ‘Traian Demetrescu’, Liceul ‘Ştefan Anghel’ din Băileşti, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova, Colegiul tehnic de arte şi meserii ‘Constantin Brâncuşi’, Colegiul ‘C.D.Neniţescu’, Grupul Şcolar Transporturi Auto. Procentul de promovabilitate la examenul de anul trecut în judeţul Dolj a fost de 39,74%, iar în 2010 a fost de 67%.

VEZI AICI REZULTATELE LA BACALAUREAT 2012

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult