Acasa Actualitate-InternaSocial Bacalaureat 2014: Proba scrisǎ la limba maternǎ

Bacalaureat 2014: Proba scrisǎ la limba maternǎ

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Candidaţii la BAC aparţinând minorităţilor naţionale susţin marţi, 1 iulie, ȋncepȃnd cu ora 9, proba scrisă la limba maternă.

Bacalaureat 2014: Proba scrisǎ la limba maternǎ

Dupǎ ce startul probelor scrise la BAC 2014 a fost dat luni, 30 iunie de proba scrisǎ la romȃnǎ, ȋn cadrul cǎreia mulți elevi s-au arǎtat dezamǎgiți cǎ, și ȋn acest an, a picat poezia, ci nu prozǎ, a venit timpul absvolenților aparținȃnd minoritǎților sǎ susținǎ proba la limba maternǎ. Pentru aceștia și restul, examenul de bacalaureat continuă pe 2 iulie cu proba obligatorie a profilului (proba E)c),matematică sau istorie, iar pe 4 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării (proba E)d).

Afişarea rezultatelor la examene se va face în data de 7 iulie, până în ora 12.00, şi, în aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţii, între orele 12:00 – 16:00, care urmează a fi soluţionate în perioada 8 – 10 iulie. Rezultatele finale se vor face publice în data de 11 iulie. Ministerul Educaţiei Naţionale va publica, în fiecare zi de examen, începând cu ora 15.00, subiectele şi baremele de evaluare pentru proba de Limba şi literatura română – E)a) din cadrul Bacalaureatului 2014.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult