Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2015, sesiunea august – septembrie. Subiecte si bareme limba romana

BACALAUREAT 2015, sesiunea august – septembrie. Subiecte si bareme limba romana

scris de Z.V.
10 afisari

Sesiunea august – septembrie a examenului de bacalaureat continuă astăzi cu proba scrisă, luni fiind programată proba la limba și literatura română – proba E.

Elevii de la profilul Real, care dau luni proba scrisă la Limba şi Literatura Română, au avut de rezolvat la primul subiect mai multe cerinţe legate de o poezie. La subiectul al doilea, elevii au avut de făcut un text argumentativ privind implicarea tinerilor în comunitate. La subiectul al treilea, tinerilor le-a picat nuvela.

BACALAUREAT 2015. Subiecte limba romana, proba proba E. a)

BACALAUREAT 2015. Subiecte limba romana, proba proba E. a)

La sesiunea august — septembrie 2015 a examenului de bacalaureat s-au înscris aproximativ 55.000 de candidați, potrivit unei centralizări a MECS. 66,41% dintre absolvenții de clasa a XII-a au promovat bacalaureatul în sesiunea iunie — iulie.

Marți, este programată proba scrisă de limbă și literatură maternă — proba E b).

Examenul scris continuă cu proba obligatorie a profilului — proba E c), miercuri, și cu proba la alegere a profilului și specializării — proba E d), vineri.

Candidații vor afla rezultatele pe 31 august, până la ora 12,00, și vor putea depune contestații în aceeași zi, între orele 12,00 și 16,00.

Contestațiile vor fi rezolvate în zilele de 1 și 2 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.

BACALAUREAT 2015. Vezi AICI Subiecte si bareme limba romana. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult