Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2015. SUBIECTE SI BAREME ANATOMIE SI BIOLOGIE

BACALAUREAT 2015. SUBIECTE SI BAREME ANATOMIE SI BIOLOGIE

scris de Z.V.
69 afisari

BACALAUREAT 2015. Elevii sustin vineri, 3 iulie, ultima proba a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului si specializarii.
SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2015. ANATOMIE SI BIOLOGIESUBIECTE BACALAUREAT 2015. Elevii au avut de ales intre Anatomie si Biologie, Chimie, Fizica, Geografie, Informatica sau materii socio-umane ( Economie, Filosofie, Logica, Psihologie, Sociologie).
La fel ca la celelalte probe scrise la alegere, la Biologie, elevii au de rezolvat trei subiecte notate fiecare cu cate 30 de puncte.
Candidatii pot alege fie „biologie vegetala si animala”, materie parcursa in primele doua clase de liceu, fie „anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana”, materie parcursa in clasele a XI-a si a XII-a.
Rezultatele vor fi afisate pe 6 iulie, pana la ora 12:00, si tot in aceeasi zi se vor putea depune contestatiile, pana la ora 16:00. Rezolvarea contestatiilor se va face intre 7 si 9 iulie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 10 iulie.
SUBIECTE ANATOMIE 2015 BACALAUREAT

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2015. ANATOMIE SI BIOLOGIE

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2015. ANATOMIE SI BIOLOGIE

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2015. ANATOMIE SI BIOLOGIE2
VEZI AICI BAREME BACALAUREAT 2015. ANATOMIE SI BIOLOGIE

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult