Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2015. Subiecte si bareme limba romana

BACALAUREAT 2015. Subiecte si bareme limba romana

scris de Z.V.
99 afisari

BACALAUREAT 2015. Subiecte si bareme limba romana. Elevii susțin luni prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat – cea la limba și literatura română, potrivit calendarului aprobat de MECȘ.

BACALAUREAT 2015. Subiecte limba romana, proba proba E. a)

BACALAUREAT 2015. Subiecte limba romana, proba proba E. a)

BACALAUREAT 2015. Subiecte si bareme limba romana.  Elevii aparținând minorităților naționale vor susține marți proba la limba și literatura maternă. Proba obligatorie a profilului pentru toți candidații va fi susținută pe 1 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării în 3 iulie.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si bareme limba romana. Rezultatele vor fi afișate pe 6 iulie, până la ora 12,00, și tot în aceeași zi se vor putea depune contestațiile, până la ora 16,00. Rezolvarea contestațiilor se va face între 7 și 9 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 10 iulie.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si bareme limba romana. Lucrările de la probele scrise ale examenului de Bacalaureat susținute într-un județ vor fi corectate în alt județ, a anunțat marți, într-o conferință de presă, ministrul Educației, Sorin Câmpeanu.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si bareme limba romana. „Pentru lucrările scrise ne gândim la un sistem pentru a înlătura orice fel de suspiciuni. Ne gândim ca lucrările dintr-un județ să fie corectate în alt județ. Această alegere a județului în care să se corecteze lucrările să fie făcută într-un proces de selectare transparent, pe de o parte, aleator, pe de altă parte. Asta nu este foarte ușor din punct de vedere tehnic. (…) Această procedură se va aplica în acest Bacalaureat”, explica atunci ministrul.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si bareme limba romana. La sesiunea iunie — iulie 2015 a examenului de Bacalaureat s-au înscris 168.945 de candidați, cu peste 7.000 mai mulți decât în aceeași sesiune a anului trecut (161.682 de elevi), informează Ministerul Educației.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si bareme limba romana. Dintre aceștia 143.949 de candidați (76,89%) provin din promoția curentă, iar 24.996 (23,11%) — din seriile anterioare. În funcție de forma de învățământ absolvită, candidații înscriși pentru a participa la această sesiune a Bacalaureatului sunt distribuiți astfel: 163.462 — zi, 2.943 — seral și 2.540 — frecvență redusă.

Subiecte Bacalaureat 2015 Română REAL Subiectul I: De analizat un text numit „Trei Generaţii”, cu mai multe cerinţe, cum ar fi găsirea de sinonime. Subiect II: Un text argumentativ despre importanţa sportului. Subiectul III: De caracterizat un personaj din Ion Creangă, Marin Preda sau George Călinescu

UMAN Subiectul I: De analizat un text numit „Trei Generaţii”, cu mai multe cerinţe, cum ar fi găsirea de sinonime. Subiectul II: Text argumentativ despre rolul scriitorului în societate Subiectul III: Relaţia dintre două personaje într-un roman interbelic.

BACALAUREAT 2015. Vezi AICI Subiecte si bareme limba romana. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult