Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la Geografie

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la Geografie

scris de Z.V.
33 afisari

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la Geografie. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat se încheie vineri cu proba la alegere a profilului și specializării, candidații putând opta pentru una dintre disciplinele – Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică și argumentare, Sociologie și psihologie.

bareme_geografie__conform_edu_ro_BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la Geografie. Pentru susținerea probelor scrise, în cele 473 de centre de examen organizate în acest sens, s-au înscris peste 137.300 de candidați din toate promoțiile.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la Geografie. Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16,00). În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile, între orele 16,00 — 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 16 iulie.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la Geografie. MENCS precizează că nu este permis accesul în săli cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, și nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/ comunicare.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la Geografie. De asemenea, candidaților le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Vezi AICI BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la Geografie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult