Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la matematica si istorie

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la matematica si istorie

scris de Z.V.
31 afisari

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la matematica si istorie. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului care va fi susținută la disciplinele Istorie și Matematică.

rezultate_bacalaureat_2016_eduBACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la matematica si istorie. Ultimul examen scris din sesiunea curentă — proba la alegere a profilului și specializării (proba E)d) — este programată vineri.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la matematica si istorie. În funcție de cele două criterii, candidații au putut opta pentru una dintre următoarele discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică și argumentare, Sociologie și Psihologie.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la matematica si istorie. Pentru susținerea probelor scrise, în cele 473 de centre de examen organizate în acest sens, s-au înscris peste 137.300 de candidați din toate promoțiile.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la matematica si istorie. Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16,00). În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile, în intervalul orar 16,00 — 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 16 iulie.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la matematica si istorie. MENCȘ precizează că nu este permis accesul în săli cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, și nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/ comunicare.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si barem la matematica si istorie. De asemenea, candidaților le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Vezi aici subiecte si barem la Proba E.c) Matematica, Istorie 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult